بچه مارمولک اومده خونم بامیله جارو برقی کشید بالا امکانش هست بیاد بیرون از جارو؟چکارکنم حالا تو دنیا از تنها حیوونی ن چندشم میشه مارمولکه...وای معلوم نیس ننه این بچه کجایه خونمه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من هزار پا جارو کرده بودم تو جارومونده بود نگو بزرگ شده بود اومد بیرون یع روز😐 جارو رواز خونه بذار بیرون بذار دم در ، تا شوهرت بیاد کیسه اشو خالی کنه
بخدا ! یه هراز پا اندازه نخ بود انقد ریز بود فک کنم بچه بود با جارو شارژی جارو کردم به خیال این که مرده دیگه ! گذشت گذشت سه چهار ماه بعد دیدمیه دایناسور داره از جلو جارو شارژیم رد میشه فهمیدم خودشه😐با ته جای دستمال کاغذی کوبیدم روش ! ولی چندشم میشد جمعش کنم . انننننقد بزرگ بود که شوهرم جنازشو دید گفت دیگه دزد ام بیاد من نگران تو نیستم تو از پس خودت بر میایی😁😁 من خیلی ترسو ام ولی پای بچه ام وسط باشع جوری له میکنم اون موجود رو!!!!