2777
2789

من افسردگی شدید دارم 

کاش حالم خوب شه

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه به کسی که افسردگی یا وسواس داره میگن خودت خودتو خوب کن عین اینه به کسی که ایدز داره بگن خودت خودتو خوب کن

نمیفهمم چرا مردم فکر میکنن بیماری روحی از جسمی راحتتره درحالی که خیلییی بدتره خیلییی

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙

ببین اگه دورت جمع بشن و هی دلسوزی کنن بدتر میشی ولی اینکه بگن هیچیت نیست هیچی نمیشه و... کم کم حالت خوب میشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حالتون چطوریه می‌خوام بدونم مثه کنه میشه از حالت هاتون بگین

بی انگیزه/ خواب زیاد/ گریه زیاد/ کم حرف/ بی حوصله/ کم تحمل/ پرخاشگر /بعضی وقتا بی خوابی/ استرس های وحشتناک/وسواس فکری

شدید بود میشه بگی چطوری بودی

اره شدید بود 

گوسه گیر حوصله کسب رو نداشتم پوستم تیره شده بود همش گریه ولی خدا کمکم کرد

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊