خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
تا جایی که میدونم 99/9 درصد ایرانیا مهاجرت میکنن یا توالت میشورن یا گارسون میشن. بعد هم میان تو ...
از کجا این اطلاعاتو به دست آوردین میشه بدونم؟
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
تا جایی که میدونم 99/9 درصد ایرانیا مهاجرت میکنن یا توالت میشورن یا گارسون میشن. بعد هم میان تو ...
وااا چه حرفیه اتفاقا خیلی از ایرانیای مهاجر موفقند من خیلی ادم اطرافم مهاجرت کردند همشونم موفقرنباشند اکثرا موفقند بقیه هم یه زندگی دارند بالا تر از سطح زندگیشون تو ایران
یه خرده بیشتر روی پژوهش های علمیت وقت بذار عزیزم بدرود
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.