2777
2789
عنوان

از اذیت های خانواده شوهرتون بگین

1226 بازدید | 70 پست

من خانواده شوهرم ادمای اذیت کنین

برادرای شوهرم باز یکم خوبن ولی این خواهراش و مادرش پیرم کردن

امروز بعد هزار و اندی سال رفتیم باغشون یکم خوش بگذرونیم از صبح که رفتیم من سفره صبحونه رو بیارم ببرم جمع کنم ظرف بشورم حالا خوبه میبینن بچه کوچیک دارم بعد عروس کوچیکه انگار جواهره پاشو انداخته رو اون پاش ابمیوه شو میخوره یه کمکم نمیکنه

تازه بعد از اون همه کاری که کردم ناهارم انداختن گردنم هی میومدن اویزون میشدن اره تو مرغات خوشمزست درست کن درست کن مجبورم کردن درست کنم تازه ناهارمم میخورن تیکه هم میندازه میگن اگه فلفل دلمه نندازی تو غذا همچین مالیم نمیشه و منم میتونم و .......

دم رفتنیم تمیز کردن خونه رو انداختن گردن من بیشتر از خونه خودمون اونجا میرم کار میکنم کلیم تیکه و طعنه میشنوم

کمرم درد گرفته میخواستم یکم برم تو اب سریع کاراشون میندازن گردنم نمیذاشتن دو دقیقه بشینم

الان شوهرم زنگ زده خواهر عزیز شام دعوت کرده برو یکم کمک میدونم الان همچی میوفته گردنم

خسته شدم از دستشون دیگه

این تازه مورد کوچیکش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ بچه داری ک خودتو مشغول کن

من میرم کار میکنم اما ن در حد خودکشی هم ی خودی نشون میدم و نهایت ظرف میشورم

ولی اذیت هاشون خیلی فراتر از این حرفاس کاش همه اذیت ها کار کردن بود

برادرشوهرم ی خلاف کار ب تمام معناس ک مدام زندانخ و زندگی ما هم تحت تاثیر قرار داده

خواهرمجردشم بشدت صاحب نظر دخالت کن و همه کاره

منم اهمیت نمیدم بهش خودشو مقابل من قرار میده

تنها مقسر این داستان ک خودتی ن کس دیگه

خودت گفتی بیاییی خیلی ببخشین سوارم شین

خوب چرا اجازه میدی مثلا چرا شوهرت زنگ زده ک دعوتین برو کمک خاهرم مگه کلفتی بگو نمیتونم ببین کمک با کلفت خیلی فرق داره اگه دلت میخاد اره برو اما اگه ن یه لحجه دستوری بهت میدن پس فک میکنن وصیفته و خودت قبولش کردی

تفریح نری که سنگین تری . دفعه بعد گفتن مرعت خوشمزس تو بپز بگو من یه فلفل دلمه ای میندازم خوب میشه کاری نداره شما هم میتونید خودتون بپزید. اگه همه کارو به شما میدن چون خودت قبول میکنی نذار ازت سو استفاده بشه برای خودت ارزش قائل شو . خونه ابجیشم مهمونی میری لازم نیست زود بری که کار بیفته گردنت اینقد لفت بده کاراتو که اخر وقت بری و بشینی یه کم و غذا بیارن و پاشی

اگ بچه داری ک خودتو مشغول کنمن میرم کار میکنم اما ن در حد خودکشی هم ی خودی نشون میدم و نهایت ظرف میش ...

اوایل زندگی هی میخواستن تو زندگی ما سرک بکشن برامون تصمیم بگیرن منم خیلی حرکاتشون رفت تو مخن یه دعوا حسابی کردیم الان دارن فشار میخورن میخوان طلافی کنن