2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتت چیه 😭الان میخونی یا ن

علوم آزمایشگاهی ام

مجبورم بخونم چون خیلی هزینه کردم واقعا دلم میسوزه ولی درست و حسابی نه فقط کلاسارو شرکت میکنم🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️

خیلی هم بی تمرکزم

علوم آزمایشگاهی ام مجبورم بخونم چون خیلی هزینه کردم واقعا دلم میسوزه ولی درست و حسابی نه فقط کلاسارو ...

ببخشید یه سوال

کسی که دکتری علوم آزمایشگاهی دارع تو بیمارستان شغلش چیه ؟ حدود درآمدش چقدره؟ یکی از دوستام خواستگارش دکتری علوم آزمایشگاهی داره نمیدونه چجوری میخام راهنماییش کنم

لایک نکن😑

علوم آزمایشگاهی ام مجبورم بخونم چون خیلی هزینه کردم واقعا دلم میسوزه ولی درست و حسابی نه فقط کلاسارو ...

منم یه کلاس میخام بخرم ۲/۵ پولشه

کلی کتابم خریدم

انقد زیاده حجم درسا

رشتم روانشناسیه میخام دانشگاه تهران بیارم

نمیدونم تو سه ماه میشه رسوند یا نه چون هم دانشگاه میرم الان امتحانامه هم کار میکنم

لایک نکن😑

ببخشید یه سوالکسی که دکتری علوم آزمایشگاهی دارع تو بیمارستان شغلش چیه ؟ حدود درآمدش چقدره؟ یکی از دو ...

دکتری علوم آزمایشگاهی برای قدیم بود

الان دکترا تک رشته ای هست مثلا بیوشیمی هماتو ایمونو اینا میتونن سوپروایزر بشن یا مسئول فنی بخش خودشون درآمد خوبی هم داره بستگی داره کجا باشی الان بیمارستانی که من میرم سوپر وایزر 100میگیره برا یه شیفت

ولی اگه پایه علوم از باشه و فلوشیپ بگیره میتونه مسئول فنی بشه درحد پاتولوژیست اون درآمدش بهتره

منم یه کلاس میخام بخرم ۲/۵ پولشهکلی کتابم خریدمانقد زیاده حجم درسارشتم روانشناسیه میخام دانشگاه تهرا ...

منم همین شرایط رو دارم تازه بیمارستان هم میرم کاراموزی ینی لهم واقعا

ببین والا نمیدونم دانشگاه تهران بشه یا نه ولی از الان جدی جدی بخونیم و است محور قبول میشیم اگه خدا بخواد

رشته من سخته قبولی

کلا ارشد چون ظرفیت کمه قبولی سخته ولی واقعیت همینه الان دیگه وقتی برای خوندن سر صبر نیست درسایی که ضریب بالاتر هست و چند سال اخیر سوال بیشتر اومده رو بخون و تست کار کن تا عید بعد عید اونارو دوره کن وقت آوردی بقیه رو بخون