2777
2789
عنوان

سیاست😃

969 بازدید | 51 پست

سلام خانوما! بیاین یخورده از سیاست های زنونه یاد هم بدیم.. مثلا موقع دعوا با همسر یا خونه مادرشوهر یا هر موضوع خاص دیگه که تو زندگی مشترک پیش میاد!خانومایی که فک میکنن خیلی سیاست دارن تو زندگی و خیلی به دردشون خورده بیان! یا تگ کنین... مرسی دوستان💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچ وقت جلوی فامیل و خانواده شوهر با شوهرت بحث نکنین حتی اگه کاردو پنیر باشین

فقط جلو خانواده و فامیل شوهر؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
بنظر من هر چی خودت باشی و صاف باشی بهتره.اخرش بقیه میفهمن ک سیاست داری و میگن بدجنسه

خوب بگن

مگه هر کی سیاست داره بد جنسه

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2312834/خانمعزیزم برو اینجا خیلی خوبه-خوشگلایی-که-حس-میکنن-زندگیشون-سرد-شده-بیان-یه-لحظه?postId=145496132

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

هرگز بدون همسرت خونه ی مادرشوهر نرو خودم سه ساله عروسی کردم تاحالاتنها خونشون نرفتم اونم ازم انتظاری نداره ولی جاریام که خودشون رفتند و اومدند مادرشوهرم تامی بینه یه جای دیگه رفتند میگه مثلا زهرا خوب میره خونه ی عموش ولی خونه ی من نمیاد 

......
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز