2777
2789
عنوان

سیاست😃

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 51 پست
موافقم.. حتی شوهرتون و بچتون هم باید تر و تمیز و رسمی برن.. اینکه بگیم خونه مادرشه یه عمری اونجا زند ...

من وقتی به خودم میرسم لباس خوشکل می‌پوشم هیشکی باهام حرف نمیزنه انگار قتل کردم

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

سر سفره یا مهمونی هاشون پیش هم بشینین همیشه. توی سفره خودتون و درااااز نکنین. اگه چیزی میخواین بهش بگین براتون بریزه یا بده بهتون. یه کاری کنین همسرتون براتون غذا بکشه  

اللهم صل علی محمد وآل محمد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن زیاد قناعت کن ن زیاد خرج  کارسنگین نکن حتی اگ زورت برسه از شوهرت تو کارا خونه کم و بیش کمک ...

گزینه اخر دلیلم داره؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
سر سفره یا مهمونی هاشون پیش هم بشینین همیشه. توی سفره خودتون و درااااز نکنین. اگه چیزی میخواین بهش ب ...

چرا پیش هم بشینن؟؟ 

همه جا؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

مشکلات خانودادگی خودتون رو یا مشکلات پدرو مادر و فامیل اینای خودتون رو هیییییچ وقت پیش شوهرو قوم شوهر نگین. 

هیچ وقت نذارین توی خونه ی اونا یا تو فامیلشون به خانوادتون توهین کنن یا مسخرشون کنن. با جدیت و احترام برخورد کنین

اللهم صل علی محمد وآل محمد
گزینه اخر دلیلم داره؟ 

چون اگ زیاد صمیمی باشه اجازه دخالت ب خودشون میدن

یا وقتی با کسی صمیمی رفتارت و شوخیات فرق میکنه درد و دل میکنند و....بعد ی روز اگ دعوا شد همون حرفا رو چوب میکنند میزنن تو سرش

ب هیچچچچچچ وجه از خودت بدنگو مثلا وای من ک حواس پرتی دارم  از خانوادت ومشکلات داخل خونه پدروماد ...

نگیمم خودش میفهمه

ادم گاهی دلش پره میگه