2777
2789
عنوان

سیاست😃

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 51 پست
هرمناسبت یا عیدی که میرین یچیزی ببرین و دست خالی نرین حتی یه چیز کم یا کوچیک

برای خانواده شوهر؟؟؟ 

حتی اگه اونا به همون کادو ندن

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
جلوی اونا خیلییییییی مهمه 

خانواده خانم چی

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هرمناسبت یا عیدی که میرین یچیزی ببرین و دست خالی نرین حتی یه چیز کم یا کوچیک

به نظرم اینجوری تبدیل به وظیفه میشه.. اگه یه دفعه هم نشد و چیزی نبردی توقع میکنن. انگاری عادت کردن

همیشه ترو تمیز برین اونجا. هیچوقت با لباسای راحتی و گله گشاد خونه ای جلوشون نباشین به هوای اینکه باهاشون راحتین!!!!!! 

احترامتون کم میشه سعی کنین همیشه براشون مثل یه مهمون باشین

اللهم صل علی محمد وآل محمد

من بعد ۷ زندگی متاهلی فهمیدم نباید تمام خاسته های خودمو فدای خوشحالی خانواده شوهرم میکردم.

ینی میخواستم عروس خوبی باشم خیلی باهاشون راه اومدم. از در دوستی وارد شدم از شوخی خنده . آخرش تبدیل شدم به یه آدم عصبی که فکر گذشته ولش نمیکنه

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
من هرچی باشه ب خواهرشوهرم میگم ک اخلاق گه داداششو بدونه دیروزم دعوامون شد زنگ زدم ب خواهرش و باباش ب ...

نارحت نمیشه شوهرت

ن زیاد قناعت کن ن زیاد خرج 

کارسنگین نکن حتی اگ زورت برسه

از شوهرت تو کارا خونه کم و بیش کمک بگیر تن پروربارش نیار

از زندگیتون ب کسی نگو چه باهم لاوترکونیدن چ زدین خودتوروترکونیدین😌😂

با خانواده شوهر زیادصمیمی نشو عادی باش

هرگز بدون همسرت خونه ی مادرشوهر نرو خودم سه ساله عروسی کردم تاحالاتنها خونشون نرفتم اونم ازم انتظاری ...

فقط به این دلیل

همیشه ترو تمیز برین اونجا. هیچوقت با لباسای راحتی و گله گشاد خونه ای جلوشون نباشین به هوای اینکه باه ...

موافقم.. حتی شوهرتون و بچتون هم باید تر و تمیز و رسمی برن.. اینکه بگیم خونه مادرشه یه عمری اونجا زندگی کرده عادیه اشتباهه...

همیشه ترو تمیز برین اونجا. هیچوقت با لباسای راحتی و گله گشاد خونه ای جلوشون نباشین به هوای اینکه باه ...

دقیقا... 

من از اول کار کردم و یه روز بخاطر اینکه دو ساعت دیر رفتم کاراشونو بکنم افتادن به جونم. ولی شوهرم همشون ادب کرد ولی دیگه خیلی دیره 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
نه نمیشه. مگه چندتا مناسبت تو سال هست که برین اونجا؟؟؟؟ 

مثلا خونواده شوهر من هر مناسبتی بشه باید دورهم جمع بشن.. عیدها میلاد ائمه. تولد خوداشون. بچه هاشون دومادا عروسا

خودت باش رو اعتماد به نفس خودت کار...رو پیشرفت و ارامش خودت کار کن..واسه خودت ارزش و احترام بزار&nbs ...

سخت ترین کارم سکوته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز