2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه چقدر بود؟؟؟؟؟؟

بعدم صبور باش گاهی طول میکشه تا بیاره.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۴.۱ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

تو سفارشاتت باید باشه

عزیزم دقیقا برای منم تو سفارشات فعالم هست ولی هنو تو پرتفوی نیومده 

چندیقه پیشم خودرو سفارش زدم ۶۵۱هزار از حساب کسر شد ولی اونم تو سفارش فعاله 

قیمت خریدو ۶۰۰۰ریال زدم ولی اخرین معامله ۶۱۲۰ریاله 

الان باید چیکار کنم ؟ویرایشش کنم؟

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا
عزیزم هنوز زوده از الان استرس داری که نیومده ساعت ۴ به بعد چک کن...تا شتبه گاهی طول میکشه شنبه که تف ...

عزیزم چرا بعضی از سهاما زود میان تو پرتفوی ؟مثلا من امروز فملی گرفتن سریع اومد ولی خودرو گرفتم تو لیست سفارشات فعاله 

خب همین دیگه سفارشت ارسال شده یکم صبرکن فردا پس فردا میاد پرتفویت

سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه اولی های بعدی پول لازمم بشه امکانش هست زیر ۵۰۰ تومن سهام بفروشم.مثلا الان برای امین ۲۰۰ میخواستم ثبت سفارش کنم فقط ۲۰۰ تومن از سهم شگویام رو بفروشم یا مثل خرید حتما باید ۵۰۰ باشه

لایک نکن دوست خوب
عزیزم چرا بعضی از سهاما زود میان تو پرتفوی ؟مثلا من امروز فملی گرفتن سریع اومد ولی خودرو گرفتم تو لی ...

چند وقته تو بورسی؟؟؟

این سوالت یعنی سواد و علم بورسی ت صفر خیلی مرااقب باش

عزیزم دقیقا برای منم تو سفارشات فعالم هست ولی هنو تو پرتفوی نیومده  چندیقه پیشم خودرو سفارش زد ...

الان که نمیتونی کاریش کنید تا دوازده نیم اگه صف خرید نبوده باشه خرید کرده باشی باید تو پرتفوی باشه اگه صف خرید بوده باشه و بعد دوازده وبیستونه خرید زده باشی فردا میاد پرتفویت نیادشم پول به حسابت برمیگرده

عرضه اولیه هم فردا میاد تو پرتفویت

چند وقته تو بورسی؟؟؟ این سوالت یعنی سواد و علم بورسی ت صفر خیلی مرااقب باش

خب شما ک سوادو علمت زیاده ب منم بگو دلیلش چیه 

عزیزم چرا بعضی از سهاما زود میان تو پرتفوی ؟مثلا من امروز فملی گرفتن سریع اومد ولی خودرو گرفتم تو لی ...

عرضه اولیه چون یه فراخوان زمان ثایت برا خرید و وارد شدن به پرتفوی داره ...

فملی زودتر اومده حتما صف خرید نبوده زودبهت فروخته شده

ولی خودرو صف خرید هنوز برات خریداری نشده

و گاهی نیومدن سهم‌اگه برات زده باشه فروش نیومده دلیل هنگ‌بودن سیستم از صفحه خارج شی دوباره وارد شی چک کنی بهتره.  

باید لیست معاملات و سفاراشات چک کنی ببینی