ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند وقته تو بورسی؟؟؟ این سوالت یعنی سواد و علم بورسی ت صفر خیلی مرااقب باش
سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه اولی های بعدی پول لازمم بشه امکانش هست زیر ۵۰۰ تومن سهام بفروشم.مثلا الان برای امین ۲۰۰ میخواستم ثبت سفارش کنم فقط ۲۰۰ تومن از سهم شگویام رو بفروشم یا مثل خرید حتما باید ۵۰۰ باشه
سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه او ...
شما میتونید هرچقد که خواستید ازسهمتونو بفروشید مثلا اگه هزارتا شگویا دارید میتونید صدتاشو بفروشید من نمیدونم شگویا چنده الان باید به قیمت سهمم توجه کنید نمیشه که بگید دویس تا ازاین وبفروشم دویس از اون بخرم ممکنه دویستای اون پونصد باشه دویستای این یکی سیصد
اره میشه این کار کنی..بفروشی همه دست نزن مبلغ نیازت بردار.بعد واسه عرضه اولیه همهشه پول کامل نمیخواد ...
پس میشه زیر ۵۰۰ هزار تومن فروخت؟ چون طبق اونکه زیر ۵۰۰ هزار تومن نمیشه خرید کرد برام سوال شده بود که شاید موقع فروش هم نشه زیر ۵۰۰ هزار تومن فروخت و حتما باید به اندازه ۵۰۰ تومن سهم بفروشیم