2777
2789
خب شما ک سوادو علمت زیاده ب منم بگو دلیلش چیه 

عزبزم برات توضیح ش نوشتم...قصد جسارت نداشتم

دوستانه میگم سعی کن دوره ببینی و اموزش 

که بهترین سود ببری با استرس کمتر

چون شما الان نگران عرضه اولیه که وارد پرتفوی ت نشده درصورتی عرضه اولیه کم ریسک ترین 

عزبزم برات توضیح ش نوشتم...قصد جسارت نداشتم دوستانه میگم سعی کن دوره ببینی و اموزش  که بهترین ...

ن نگران اون عرضه اولیه نیستم،،

نگران این خودروهم نیستم فقط برام سوال شده بود چرا فملی زود اومد تو پرتفوی خودرو رفته تو سفارشات فعال 

بعد ی حذفو ویرایش داشت 

فکرکردم شاید چون قیمتو کم زدم اینجوری شده  

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نگران اون عرضه اولیه نیستم،، نگران این خودروهم نیستم فقط برام سوال شده بود چرا فملی زود اومد تو پ ...

شاید قیمیتی زدی بهت فروخته نشده چک کن ببین قیمیت تابلو چنده تو چند زدی...ساعت معامله چک کن..

چند وقته تو بورسی؟؟؟ این سوالت یعنی سواد و علم بورسی ت صفر خیلی مرااقب باش

سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه اولی های بعدی پول لازمم بشه امکانش هست زیر ۵۰۰ تومن سهام بفروشم.مثلا الان برای امین ۲۰۰ میخواستم ثبت سفارش کنم فقط ۲۰۰ تومن از سهم شگویام رو بفروشم یا مثل خرید حتما باید ۵۰۰ باشه

لایک نکن دوست خوب
سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه او ...

شما میتونید هرچقد که خواستید ازسهمتونو بفروشید مثلا اگه هزارتا شگویا دارید میتونید صدتاشو بفروشید من نمیدونم شگویا چنده الان باید به قیمت سهمم توجه کنید نمیشه که بگید دویس تا ازاین وبفروشم دویس از اون بخرم ممکنه دویستای اون پونصد باشه دویستای این یکی سیصد 

سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه او ...

شما سواد بورسیتون خیلی کمه اصلا ندارید چندتا فیلم اموزشی تونت ببینید

اره میشه این کار کنی..بفروشی همه دست نزن مبلغ نیازت بردار.بعد واسه عرضه اولیه همهشه پول کامل نمیخواد کامل باشه...

همون مقدار داری بزن...

شما میتونید هرچقد که خواستید ازسهمتونو بفروشید مثلا اگه هزارتا شگویا دارید میتونید صدتاشو بفروشید من ...

منظورم به تومن بود میشه زیر ۵۰۰ هزار تومن سهم فروخت؟من امروز ۲۰۰ هزار تومن پول لازم داشتم برای امین و میخواستم ۲۰۰ هزار تومن شگویا بفروشم میشد؟

لایک نکن دوست خوب
اره میشه این کار کنی..بفروشی همه دست نزن مبلغ نیازت بردار.بعد واسه عرضه اولیه همهشه پول کامل نمیخواد ...

پس میشه زیر ۵۰۰ هزار تومن فروخت؟ چون طبق اونکه زیر ۵۰۰ هزار تومن نمیشه خرید کرد برام سوال شده بود که شاید موقع فروش هم نشه زیر ۵۰۰ هزار تومن فروخت و حتما باید به اندازه ۵۰۰ تومن سهم بفروشیم

لایک نکن دوست خوب
پس میشه زیر ۵۰۰ هزار تومن فروخت؟ چون طبق اونکه زیر ۵۰۰ هزار تومن نمیشه خرید کرد برام سوال شده بود که ...

میشه هر مقداری میخوای بفروش حتی یک سهم به مبلغ صدتومن اون قانون خربد فقط 

شاید قیمیتی زدی بهت فروخته نشده چک کن ببین قیمیت تابلو چنده تو چند زدی...ساعت معامله چک کن..

قیمت تابلو ۶۱۲۰ریاله من ۶۰۰۰زدم ،،

اگ فروش نره پول ب حساب برمیگرده فردا دوباره میتونم بگیرم ؟؟

بعد اگ فروش نرفته باشه تو سفارشات فعالم چیکار میکنه  

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا