2777
2789
عنوان

Applyabroad

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 198 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ادرس یه سایتو داشتم در مورد اپلای فوق العاده بود

پیداش کنم واست میذارم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

این همه توش فعالیت می شه کجاش متروکه اس!

از بالای سایت قسمت ثبت نام عضو شو، مطمئن شو سایت به صورت full site نمایش داده میشه

اگه فعالیت ثانیه ای می خوای تو گروه های تلگرامی پرگار عضو شو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سوالت چیه؟ بگو اگه بلد باشم بت بگم

سوالام تخصصیه و زیاد 😅 فقط به یه سایت نیازمندم از بس تو اینستا به دانشجو ها پیام دادم دیگه جوابمو نمیدن واقعا کلافه ام یه سوال اصلیم تمکن مالیه سفارته که میخوان ویزای d بدن میگیرن سوالای دیگمم راجع به زمان اپلای هست

چرا واقعا چرا واقعا همه دنیا فکر میکنن ما ارزمون چهار هزار تومنه توروخدا بگو چرا اخه همچین چیزی میگن😠😠😤😤

سوالام تخصصیه و زیاد 😅 فقط به یه سایت نیازمندم از بس تو اینستا به دانشجو ها پیام دادم دیگه جوابمو ن ...

پولمون خیلی بی ارزش شدی؟

برا مستر میخوای بری؟

خدایا شکرت 🍃                                    
خلاصه دروغ گفتن 😊

شاید 🤔اخه تو سایتشونم تعرفه قیمتارو زده بودن نه فقط اون سایت چند سایت دیگه هم زده بودن

به هر حال کسی که دیگه به زورم نمیتونه اینجا بمونه مجبوره این پولارو بده