2777
2789
عنوان

Applyabroad

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 198 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برا تمکن مالی باید شهریه یه سال دانشگاهو داشته باشی با میانگین هزینه زندگی یک سال تو اون کشور

بعد میگن برای تمکن مالی اینطور باید باشه که گردش سه ماهمون (مثلا اگه صدو پنجاه میلیون بخوان) باید واریزیش صدو پنجاه باشه که نباید یهو هم ریخته بشه بعدش باید برداشت تا چهل میلیون انجام بدیم که اینطوری شک نکنن که ما از یکی پولو قرض کردیم و در نهایت صد یا نود ونه میلیون تو حسابمون باقی بمونه درسته؟ بعد مدارک شغلی و تعداد خانواده هم میخوان اگه خانواده من درامدشون زیاد نباشه مثلا در حد پنج تومن نمیگن این پولو از کجا اوردی؟ مدارک حقوقی مال دوسالو میخوان درسته؟

بعد میگن برای تمکن مالی اینطور باید باشه که گردش سه ماهمون (مثلا اگه صدو پنجاه میلیون بخوان) باید وا ...

من از مدارک حقوقی والا اطلاع ندارم چون اگه دکترا با فاند قبول شم میرم که تمکن مالی چندانی نمیخواد

ولی اینو میدونم که اگه شک کنن باید گردش مالی ببری واسه همین هی باید به حسابت پول واریز و ازش برداشت کنی

آدم معتمدی میشناسی که شغل آزاد داشته باشه و به تو هم اعتماد؟؟

میتونی ازش بخوای چن ماه اخر تو حساب تو گردش حسابشو انجام بده تا تو یه حساب فعال پر پیمون داشته باشی

در کل اگه شک کنن هم باید توجیهشون کنی دیگه

مثلا چ میدونم بگی کار کردم یا ی دلیل بهتر بیاری

خدایا شکرت 🍃                                    
من از مدارک حقوقی والا اطلاع ندارم چون اگه دکترا با فاند قبول شم میرم که تمکن مالی چندانی نمیخواد و ...

خودم این پولو دارم و منم قراره بورس بشم اما سفارتم قبل از نتایج بورسم تشکیل میشه و میدونم که بورسم صد در صده ولی گفتن تمکن ۱۵۰ میلیونی سه ماهه نشون بده که حالا موندم تو سفارت چجوری قانعش کنم که با حقوق کم مادرم و خودم این پولو به دست اوردم🙄