2777
2789
عنوان

Applyabroad

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 198 پست
نه بابا یک میلیون و پونصده بعد تازه من میخوام به زبان مادری اون کشورم تحصیل کنم نه به انگلیسی

خب خوبه که هزینه ایلتسو متحمل نمیشی

خدایا شکرت 🍃                                    
عزیزم شما خوبی؟ عهد دقیانوس یک و پونصد بودا دیروز پیام سنترا برام اوند

اموزشگاهتو عوض کن اموزشگاه میشناسم یک و پونصد میگیره حتما اموزشگاه شما گرون تر میگیره والا ازمون sat هم دیگه چهارتومن نیست که ایلتس بخواد چهار باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اموزشگاهتو عوض کن اموزشگاه میشناسم یک و پونصد میگیره حتما اموزشگاه شما گرون تر میگیره والا ازمون sat ...

عزیزم ایلتس اصن تو اموزشگا گرفته نمیشه چن تا سنتر مشخص داره قیمتشم همه جا یجوره

خدایا شکرت 🍃                                    
اره تازه به زبان انگلیسی بخونم کلی رقیب میاد جلو روم من نمیخوام رقیب داشته باشم😬

چه زبونی داری میخونی؟

ایلتس رقابتی نیس

کلی ادم میتونن هفت یا هشت یا شش بشن و غیره

فقط باید کف نمره حد نصابو بیاری

خدایا شکرت 🍃                                    
عزیزم ایلتس اصن تو اموزشگا گرفته نمیشه چن تا سنتر مشخص داره قیمتشم همه جا یجوره

نمیدونم والا من تهرانم زنگ زدم از اون اموزشگاهی که قرار بود توش ایلتس بگیرن(منظورم همون سنتر هست که بعضی مواقع سنتراشون تدریس زبانم میکنن به خاطر همین میگم اموزشگاخ) گفتن یک و پونصد هست

چه زبونی داری میخونی؟ ایلتس رقابتی نیس کلی ادم میتونن هفت یا هشت یا شش بشن و غیره فقط باید کف نمر ...

نه ایلتس رقابتی نیست اما اون ازمونی که برای ورود به دانشگاه میخوام بدم اگه انگلیسی بخوام رقابتی میشه

راستی اگه نمیتونی تو اپلای ابرود تاپیک بزنی چیزی که میخوابی رو گوگل کن منتها تهش بنویس اپلای ابرود

مثلا

مهاجرت به نیوزیلند اپلای ابرود

خدایا شکرت 🍃                                    
نه ایلتس رقابتی نیست اما اون ازمونی که برای ورود به دانشگاه میخوام بدم اگه انگلیسی بخوام رقابتی میشه

اها

خب نگفتی چ زبونی داری یاد میگیری؟ آلمانی؟

خدایا شکرت 🍃                                    
راستی اگه نمیتونی تو اپلای ابرود تاپیک بزنی چیزی که میخوابی رو گوگل کن منتها تهش بنویس اپلای ابرود ...

زدم اما خودمم یه سری سوال دارم میخواستم بپرسم که دیدم نمیشه تازه اونا مال چهار سال قبله سفارت حتما قوانینشو تغییر داده