دختر خاله شوهرم دو بار تا حالا دیدمش امروز دومین بار بود تو عمرش اومد خؤنم تنها بود منم تنها بؤدم از در اومد تؤ بعد بهم گفت چیکارا میکنی ریحانه .منم تو اشپز خونه بودم مشغول مرتب کردن وسایل پذیرایی ازش بعد من ک اسمم ساحله ب شوخی گفتم ریحانه رو از کجا اؤردی گفت ایشالا بعدیه دؤ س بارم .دیگ گوشام نشنیددد بقیع حرفاش و نمیدونم داش میگف ریحانه کدوم فامیلشونه .نتونستم جوابشم بدم خشکم زد بود الان از غروب فکرم مشغوله همش میگم نکنه بم خاسته چیزی بگه یا شوخی بوده ?من چون خیلی رو شوهرم وسواسم فکرم کار نمیکنه لطفا شما بگین?نظرتؤنو
دقیقا نقطه اوج داستان و غلط تایپی زدی اصلا معلوم نشد چی گفتی
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚