2777
2789
عنوان

دختر خالش

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 71 پست
مهمؤن بود  نمیشد اینؤ بگم بعد اون زن از من بیس سال بزرگتره .بنظر شما شوخیه?

اقد تفاوت چرا میاد اصلا اونجا..... 

بعد تو کرونا

دلتو بد نکن خواسته یه چرتی بگه. محل نزار. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی میخاست بم بگ حواسمو جمع کنم 

شاید...شاید هم ۷واسته زندگیتو تلخ کنه

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
منم شوهرم یه دخترخاله داره که شده کابوس زندگی ام خداآرامش روازش بگیره همونطورکه اون ازم گرفت اینا کا ...

خدا کنه از حسادت باشه خدا از دهنت بشنوه  چون واقعا ب شوهرم وابستم فک کنم اگ بره با کسی میمیرم درجا😭💔الانم حالم بده از غروب 

خدایا کمکم‌ کن❤

عزیزم مگه تو شوهرت رو نمیشناسی که چطوری.سرگوشش میجنبید یا نه خوبه بده سر وقت میاد اخلاقش چطوره.و بقیه چیزا

اگه مطمئنی که این هم حرص لازم نیست اگه هم چیز بوده تا حالا میفهمیدی براساس خصلتای شوهرت میتونی یکم بفهمی

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
هیچوقت نگذارید حساسیتتون رو نسبت به شوهر اقوام دوریانزدیک بفهمن وگرنه سواستفاده میکنن شدیدا

چطوری نزاریم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

دخترخاله همسر هم مگه تنهایی رفت و آمد میکنه همینجوری! من بعد 3 سال ازدواج هنوز عمه عموهای شوهرمو ندیدم. فقط از فامیل دوتاخاله مجردشو میشناسم. ولش کن بخاطر حرف اون اوقات و زندگی خودتو تلخ نکن یه چرتی گفته. هیچوقت دخترخاله شوهر آدم نمیاد از رو دلسوزی کسی رو از چیزی خبردار کنه

اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.

شاید میدونه رو شوهرت حساسی خواسته اذیتت کنه 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
برو به شوهرت بگو امروز یه خانومی اومده بود در خونه فک کنم دیوانه بود میگفت ریحانم اومدم پیش نامزدم & ...

جون بابا راهکارای فلفلیتو عشقه😂

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄