دختر خاله شوهرم دو بار تا حالا دیدمش امروز دومین بار بود تو عمرش اومد خؤنم تنها بود منم تنها بؤدم از در اومد تؤ بعد بهم گفت چیکارا میکنی ریحانه .منم تو اشپز خونه بودم مشغول مرتب کردن وسایل پذیرایی ازش بعد من ک اسمم ساحله ب شوخی گفتم ریحانه رو از کجا اؤردی گفت ایشالا بعدیه دؤ س بارم .دیگ گوشام نشنیددد بقیع حرفاش و نمیدونم داش میگف ریحانه کدوم فامیلشونه .نتونستم جوابشم بدم خشکم زد بود الان از غروب فکرم مشغوله همش میگم نکنه بم خاسته چیزی بگه یا شوخی بوده ?من چون خیلی رو شوهرم وسواسم فکرم کار نمیکنه لطفا شما بگین?نظرتؤنو
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
هیچوقت نگذارید حساسیتتون رو نسبت به شوهر اقوام دوریانزدیک بفهمن وگرنه سواستفاده میکنن شدیدا
چطوری نزاریم
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
دخترخاله همسر هم مگه تنهایی رفت و آمد میکنه همینجوری! من بعد 3 سال ازدواج هنوز عمه عموهای شوهرمو ندیدم. فقط از فامیل دوتاخاله مجردشو میشناسم. ولش کن بخاطر حرف اون اوقات و زندگی خودتو تلخ نکن یه چرتی گفته. هیچوقت دخترخاله شوهر آدم نمیاد از رو دلسوزی کسی رو از چیزی خبردار کنه
اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)