2777
2789
عنوان

دختر خالش

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 71 پست
تو اینستاشو بگرد کسی به اسم ریحانه پیدا میکنی یا نه

اینستا شوهرم?شوهرم هیچ زنی تو فالوراش نیس بجز فامیلا اونم ریحانه نیس .ولی رفتم اینستا دختر خالش دیدم ده تا ریحانه داش

خدایا کمکم‌ کن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر کسی توی جمع رفتارضدونقیضی کرد که متوجه شدید وحساس باید شوهرتون همکاری کنه و طرفو بزنه زمین یا دی ...

خو جواب بدیم که میفهمن حساسیم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
منم شوهرم یه دخترخاله داره که شده کابوس زندگی ام خداآرامش روازش بگیره همونطورکه اون ازم گرفت اینا کا ...

خودت میدونی از رو حسادته چرا میذاری بشه کابوست حتما یه چیزی داری که داره حسادت میکنه بذار تو بشی کابوس اون بابا

خدا کنه از حسادت باشه خدا از دهنت بشنوه  چون واقعا ب شوهرم وابستم فک کنم اگ بره با کسی میمیرم د ...

خواسته چیزی بهت بفهمونه بعد گفته ایشالا بعدیه ؟والا بیشتر انگار خواسته ارزوشو به زبون بیاره

نه جوابی که ازروی حرص یاناراحتی باشه که طرف بفهمه چجوری بگم حرفی که بزنه توحال طرف و اون پنچر بشه نه ...

خوب میتونی همین موضوع اسی رو مثال بزنی 

شما جای اسی بودی به دختر خاله ها چیزی میگفتی؟ اگه اره چی

اگه نه چرا

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
برو به شوهرت بگو امروز یه خانومی اومده بود در خونه فک کنم دیوانه بود میگفت ریحانم اومدم پیش نامزدم & ...

عزیزم بنظرم تو زرنگی یه تاپیک بزن یاد بده بابا

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
دخترخاله همسر هم مگه تنهایی رفت و آمد میکنه همینجوری! من بعد 3 سال ازدواج هنوز عمه عموهای شوهرمو ندی ...

حرفت درسته واقعا .از دلسوزی چیزی نمیگن .خیالم راحت شد

خدایا کمکم‌ کن❤