2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ و قارچ و پنیر

تن ماهی و هویج رنده شده و خیارشور رنده شده و ذرت و نخودفرنگی با سس مایونز و کاهوی ریز خرد شده

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

من عاشق ساندویچم گاها همینطوری کلی گوجه خیارشور کاهو جعفری ذرت و یه تیکه سوسیس سرخ شده🤗 

وای فلفل میزارم که فقط خودم میخورم😃

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

من چنتا ساندویچ میگم دیگه میان وعدشو نمیدونم 😂

سوسیس بندری

مرغ 

الویه

همبرگر

همبرگر مرغ

کوکوسبزی

کتلت

تن ماهی

فلافل

ناگت

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

تن ماهی- فلفل دلمه- قارچ تفت داده شده- پنیر پیتزا. خیار شور.بذار لای نون تست بذار تو ساندویچ ساز

میدونی محتویات توشو تغییر بدی مثلا پنیر و کالباس بذاری یا ذرت و چیزای دیگه اضافه کنی

اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.
تن ماهی- فلفل دلمه- قارچ تفت داده شده- پنیر پیتزا. خیار شور.بذار لای نون تست بذار تو ساندویچ ساز می ...

تو تن ماهی سس مایونز هم بزن یادم رفت

اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.