2777
2789
عنوان

کیست فولیکولار ساده 32ملیمتر

3495 بازدید | 30 پست

سلام بچها من چهار ماه پیش سونو دادم کیست فولیکول ساده داشتم 32 میلیمتر دکتر گف چیز مهمی نیست بخاطر فشارم بهم قرصی نداد گفت خودش دفع میشه الان 12 روز اقدام کردم پنج روز دیگه باید پریود بشم سردرد دارم کمی ترشح و درد تخمدان چپ و زیر شکمم بنظرتون بارداریه یا پریود من پریودمم نامنظم خیلی این علایمم نداشتم براش؟؟!!

خدایا شکرت بابت همچی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو ام درد پری دارم و تخمدانم تیر میکشه کمی ولی بی بی چک منفی شد .سه روز مونده ب موعدم  خیلی عجولم دلم طاقت نیاورد

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
منم مثل تو ام درد پری دارم و تخمدانم تیر میکشه کمی ولی بی بی چک منفی شد .سه روز مونده ب موعدم   ...

من بی بی زدم دو تا بعد اولی دو هاله کمرنگ ولی دومی یه پررنگ یه کمرنگ کمرنگ شاید علت کیست باشع اینجوری شدم 

خدایا شکرت بابت همچی  
من بی بی زدم دو تا بعد اولی دو هاله کمرنگ ولی دومی یه پررنگ یه کمرنگ کمرنگ شاید علت کیست باشع اینجور ...

پنج روز دیگه بی بی بزن اگه مثبت شد برو آز بده 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
پنج روز دیگه بی بی بزن اگه مثبت شد برو آز بده 

اصلا این بی بی ها بهشون اعتماد ندارم برای پسرم خیلی خوب بودن هفت سال پیش الان بدرد نمیخورن همه مینالن 

خدایا شکرت بابت همچی  
ن پریود نشدم نونزدهم باید پری میشدم نشدم نمیدونم کی برم ازمایش اصلا برم نرم 😐

منم دقیقا نوزدهم بودم نشدم و تمام بی بی ها منفی تا امروز صبح که این شد

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
ن پریود نشدم نونزدهم باید پری میشدم نشدم نمیدونم کی برم ازمایش اصلا برم نرم 😐

هاله ی کمرنگه اما سریع انداخت دیگه فکرشم نمیکردم اما حالا که هیچ علائمی ندارم و بی بی هم اینقدر دیر فقز یه سایه داره شنبه میرم ازمایش

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
منم دقیقا نوزدهم بودم نشدم و تمام بی بی ها منفی تا امروز صبح که این شد

عزیزم منم هاله اینطور میفته با نور گوشی میبینم فقط چقد عقب انداختی 

خدایا شکرت بابت همچی