سلام بچها من چهار ماه پیش سونو دادم کیست فولیکول ساده داشتم 32 میلیمتر دکتر گف چیز مهمی نیست بخاطر فشارم بهم قرصی نداد گفت خودش دفع میشه الان 12 روز اقدام کردم پنج روز دیگه باید پریود بشم سردرد دارم کمی ترشح و درد تخمدان چپ و زیر شکمم بنظرتون بارداریه یا پریود من پریودمم نامنظم خیلی این علایمم نداشتم براش؟؟!!
عزیزم منم هاله اینطور میفته با نور گوشی میبینم فقط چقد عقب انداختی
دقیقا نوزدهم باید میشدم تا همین دیشب سفید سفید بود.الان که ۲۳ هست دیگه خودمم به چشام شک دارم با ذره بین و چراغ قوه و اما این رو خودم دیدم فقط باید صبر کرد شماهم اقدامی دیگه
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
والا تهوع که اینقدر کمه بهتره بگم ندارم اما کمردرد رو میفهمم چون نداشتم.سینه هام اصلا حساس نیستن درحالیکه قبلی که سقط شد دوراز جونت دست نمیشد بهم بزنی.ترشح سر اون یکی افتضاح اما الان ببخشید اصلا اگرم باشه سفید و کم.سینه هامو فشار میدم مایع میاد که نمیومد.خستگی رو دارم و بگی نگی خوابم میاد.کلا اینقدر کمه که باور تمیکنم.اما زمان نزدیکی و تخمک گذاریم اینقدر کمردردم واضح بود انگار فهمیدم تغییر کردم .ولی بعدش هیچی.حالادوروز بگذره باز بی بی میذارم یا شنبه میرم دیگه توکل بخدا.نمیدونه ادم بترسه که بتا دیر بالا میره یا نه.برام عکس بی بی رو میذاری
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
منم پنجم بوده ولی من چند ماه پیش گفتن کیست دارم سی دو میلیمتر دکترم گف مهم نیس اقدامت انجام بده الان حالت تهوعم کمه سرگیجه نفخ دارم شدید قبلا نداشتم هنو تیر میکشن تخمدونام کنار نافم و زیر شکمم نبض ارومی میزنه استرس گرفتم