2777
2789
عنوان

کیست فولیکولار ساده 32ملیمتر

| مشاهده متن کامل بحث + 3495 بازدید | 30 پست
عزیزم منم هاله اینطور میفته با نور گوشی میبینم فقط چقد عقب انداختی 

دقیقا نوزدهم باید میشدم تا همین دیشب سفید سفید بود.الان که ۲۳ هست دیگه خودمم به چشام شک دارم با ذره بین و چراغ قوه و اما این رو خودم دیدم فقط باید صبر کرد شماهم اقدامی دیگه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
دقیقا نوزدهم باید میشدم تا همین دیشب سفید سفید بود.الان که ۲۳ هست دیگه خودمم به چشام شک دارم با ذره ...

ایشالا مثبت باشه باردارین...چ جالب منم نوزدهم باید میشدم نشدم....بله اقدامم از پنج پنج استارت زدم 

خدایا شکرت بابت همچی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنبه میرم علاىمت چیه 

والا تهوع که اینقدر کمه بهتره بگم ندارم اما کمردرد رو میفهمم چون نداشتم.سینه هام اصلا حساس نیستن درحالیکه قبلی که سقط شد دوراز جونت دست نمیشد بهم بزنی.ترشح سر اون یکی افتضاح اما الان ببخشید اصلا اگرم باشه سفید و کم.سینه هامو فشار میدم مایع میاد که نمیومد.خستگی رو دارم و بگی نگی خوابم میاد.کلا اینقدر کمه که باور تمیکنم.اما زمان نزدیکی و تخمک گذاریم اینقدر کمردردم واضح بود انگار فهمیدم تغییر کردم .ولی بعدش هیچی.حالادوروز بگذره باز بی بی میذارم یا شنبه میرم دیگه توکل بخدا.نمیدونه ادم بترسه که بتا دیر بالا میره یا نه.برام عکس بی بی رو میذاری

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
والا تهوع که اینقدر کمه بهتره بگم ندارم اما کمردرد رو میفهمم چون نداشتم.سینه هام اصلا حساس نیستن درح ...

تازه عضو شدم عکس نمیدونم منم عکسی نگرفتم 😮

خدایا شکرت بابت همچی  
عزیزم شما چندم اقدام کردی ؟

دقیقا ۶ مرداد .روز قبلش رفتم سونو گفت فولی ۲۱ داری یدونم ۱۵ ولی دوبار همون دوروز اقدام داشتم

دقیقا ۶ مرداد .روز قبلش رفتم سونو گفت فولی ۲۱ داری یدونم ۱۵ ولی دوبار همون دوروز اقدام داشتم

منم پنجم بوده ولی من چند ماه پیش گفتن کیست دارم سی دو میلیمتر دکترم گف مهم نیس اقدامت انجام بده الان حالت تهوعم کمه سرگیجه نفخ دارم شدید قبلا نداشتم هنو تیر میکشن تخمدونام کنار نافم و زیر شکمم نبض ارومی میزنه استرس گرفتم 

خدایا شکرت بابت همچی  

جواب ازمایش گرفتی بیا خبرم کن انشالا به مراد دلت برسی خاهر عزیزم 💟💟💟

خدایا شکرت بابت همچی  
تازه عضو شدم عکس نمیدونم منم عکسی نگرفتم 😮

جاییکه برای من داری مینویسی بالاش چندتا علامت طوسیه اولی لستیکره دومی مربعه و جای عکسه میزنی میپرسه از دوربین یا گالری.که عکس رو میذاری 

جواب ازمایش گرفتی بیا خبرم کن انشالا به مراد دلت برسی خاهر عزیزم 💟💟💟

توهم همینطور درخواست میدم قبول کن که تاپسک رو گم نکتم