2777
2789
ولی مردم گیلان هم تفکر بسته و قدیمی دارن اینو از قتل فجیع اون دختر گیلانی بیچاره رومینا اشرفی فهمیدم ...

آره رومینا اشرفی ی مدت معروف بود آره اینجا هم ی سری عقاید قدیمی هس مردم اینجا حساسن زیادی ما کلن تهرانیا رو زیاد قبول نداریم کلن همه جا هرجور آدمی هس

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اصالتم از خراسان جنوبیم کله اقواممون فارسیم به دلیل کار از قدیم  بعضی از اقواممون رفتن ...

اره میدونم خیلی هستن بیرجندی و واقعا خوب و خون گرم ولی زابلیا باز خودشون ب شمال و مشهد مهاجرت کردن

ولی چه خوب با این قضیه کنار میان . یه بار رفته بودم آرایشگاه یه دختر با هووش اومده همسن مامانش بود و ...

فرق میکنن باهم

ادم سرشناس بزرگ طایفه میشناسم بعد فوت همسرش ازدواج نکرده

ادم معمولی هم میشناسم فقط همون یه دونه همسر داره

منم ارایشگاه رفته بودم

یه عروس آمد با دوتا مادر (اصلی و نامادری )

اینقد این مامانا اکی بودن کلی سفارش دخترشون کردن

وقتی چندتا همسر دارن

نیازهای هردوتا خانواده تامین میکنن ولی خب یه زن سوگلی تره

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

شوهر من دو سال سیرکان بود من شیراز دانشجو بودمـ ما ی خونه زاهدان داشتیم دوهفته ی بار میرفتم اونم میومد همدیگه رو میدیدیم.شهر بدی نیست

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
فرق میکنن باهم ادم سرشناس بزرگ طایفه میشناسم بعد فوت همسرش ازدواج نکرده ادم معمولی هم میشناسم فقط ...

اره برای منم جالب بود که با هم مهربونن.... همه شهرا یه رسمایی دارن . خوب و بد دارن

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده
اره برای منم جالب بود که با هم مهربونن.... همه شهرا یه رسمایی دارن . خوب و بد دارن

بعضی ها باهم بد هم هستن خونه هاشون جداست

اما بعضی ها نه توی ی ساختمون دو طبقه هستند و خوبن

اره واقعا

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز