2777
2789
همه مرداشون چند همسری هستن یا طایفه خاصی هستن ؟

ن عزیز الان فکرشو کن ی مرد زابلی دوتا زن بگیره زنش شلوارشو میکشه خخخ.ولی بلوچا اونم‌تعداد کمی دو همسر دارن من عمم با بلوچ ازدواج کرده زنه دوم شده و دوتا توو باهم زندگی میکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچها من ی رل بلوچی  داشتم زاهدان بود نمیدونم کجای زاهدان میگف اونجا دخترا از خونه بیرون نمیان تنها میگف از بلوچیا بترس میگف ما ههمون برا خودمون ی لاتی هستیم همه چاقو داریم تفنگ داریم ولی فقط قورتی بود شاخ بازی در میاورد بعدش رف با دوستم رل زد الانم با دوستم رل میزنع میگف پسرای گیلان ک.ر ماهم نیستن اصن ی وضعی بود چن بارم تو گروها دیدم پسرای بلوچی الکی دعوا راه انداختن دو نفرم مخصوصن یکیش اصن تو گروه حرف نزدیم الکی اومد پیوی فوش داد اصن از حرف زدن بلوچیا میفهمم بلوچین هروق تو گروه ب هرکی گقتم هدس میزنم تو بلوچی باشه گفته درسته حتی فقط در حد سلام علیک داد میزنن بلوچین😂😂😂

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
ن عزیز الان فکرشو کن ی مرد زابلی دوتا زن بگیره زنش شلوارشو میکشه خخخ.ولی بلوچا اونم‌تعداد کمی دو همس ...

اینجا هم ی سریا دوتا زن دارن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
منم خراسان جنوبی

بیرجندی ها و‌نهبندانی ها اکثرا شون زاهدانن.اما ما از زاهدان ب دلیل نبود کار و کرایه‌خونه بالا ب مشهد مهاجرت کردیم امادهیجا برام زاهدان‌نمیش

ن عزیز الان فکرشو کن ی مرد زابلی دوتا زن بگیره زنش شلوارشو میکشه خخخ.ولی بلوچا اونم‌تعداد کمی دو همس ...

قسمت شلوار خوب امدی😂😂

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بچها من ی رل بلوچی  داشتم زاهدان بود نمیدونم کجای زاهدان میگف اونجا دخترا از خونه بیرون نمیان ت ...

الکی خودشون شاخ دارن ما موقع مجردی تا۸شب با دوستام بیرون بودیم

منم خراسان جنوبی

خوشبختم😊

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

من خودم اصالتم از خراسان جنوبیم کله اقواممون فارسیم به دلیل کار از قدیم  بعضی از اقواممون رفتن زاهدان دیگه همونجا خونه خردیدن و زندگی کردن دیگه نیومدن

خانواده ی شوهرمم اونجان اصلا دل نمیکنن بیان 

اینجا هم ی سریا دوتا زن دارن

ولی مردم گیلان هم تفکر بسته و قدیمی دارن اینو از قتل فجیع اون دختر گیلانی بیچاره رومینا اشرفی فهمیدم ک بخاطر ی اشتباه اونجوری کشتنش

الکی خودشون شاخ دارن ما موقع مجردی تا۸شب با دوستام بیرون بودیم

میدونم بابا زر میزد کلن تو مجازی بیشتر پسرای بلوچیا ی جورین تو واقعی فک نکنم تخمی باشن حتی محمد هم از حرف زدنشون میفهمه بلوچین راجب یکی از بچهای گروه بهش گفتم گفت بلوچیا خو این کارا باعث میشه اسمتون بد در برع تو اینستا اسمشون پستاشون همه شاخ بازی😂😂

بیرجندی ها و‌نهبندانی ها اکثرا شون زاهدانن.اما ما از زاهدان ب دلیل نبود کار و کرایه‌خونه بالا ب مشهد ...

زاهدان همه قشر هستن

در کنار هم زندگی میکنن

از هیئت های عزاداری محرم قشنگ معلوم میشه چندین دسته و قشر هست

ولی چه خوب با این قضیه کنار میان . یه بار رفته بودم آرایشگاه یه دختر با هووش اومده همسن مامانش بود ولی ماشاالله اینقدر راحت بودن داشت شاخ تو سرم در میومد 

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز