2777
2789
عنوان

روزای اول ...💔😔😖

188 بازدید | 14 پست

روزای اول پیام میدادم 

میشمردم ...۱...۲....۳....و جواب میدادی

میردم برات

تو دلم عروسی بود قسم میخورم اونموقع خوشبخت ترین ادم روی زمین من بودم 😖

اما الان ....۱....۲....۳روز یکبارم جوابمو نمیدی 💔

هه نمیدونم مشکل از چیه ؟

دو راه پیش روت میزارم 

من؟

یا من  ؟

🙇🙇🙇

خودت قسم خوردی 

قول دادی 

میخوام یکی از حرفهای خودتو به خودت بزنم 😶

(حق نداری به کسی دل بدهی الا من )😏😔💔

دپ_طوری😔#  

🖤

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا امان از درد عاشقی😢😢

من سیزده سالم که بود عاشق شدم و بهش گفتم بعدم یکسال دوست بودم باهاش بعدم نامزد کردم الآنم دوساله نامزدم خدارو شکر تفیری نکرده و مثل همون اولیم و منم درس میخونم تا درسم تموم بشه بعد برم

من سیزده سالم که بود عاشق شدم و بهش گفتم بعدم یکسال دوست بودم باهاش بعدم نامزد کردم الآنم دوساله نام ...

تنها مشکلم اخلاقای بد خانواده من نمیتونم زیاد ببینمش چون اون خیلی حساسه چیزایی بهش میگن که اگر کسی به من بگه کلا قهر میکنم باهاشون اما اون بازم میاد اما خیلی کمتر

من سیزده سالم که بود عاشق شدم و بهش گفتم بعدم یکسال دوست بودم باهاش بعدم نامزد کردم الآنم دوساله نام ...

خوش به حالت که بهش رسیدی انشاءالله خوشبت بشید

من که سه ساله دارم عذاب میکشم

بهترین اتفاق زندگیمی تو😍💖
میگی فرقشو لطفا میخوام بدونم

خب این نظر منه. وابستگی همین بی قراری هاست فقط برات مهمه با طرف باشی. باهاش وقت بگذرونی لابد چون خودت تنهایی و به یه نفر نیاز داری، طرفت بره راحت با ادم بعدی انس میگیری؛ در اصل وابستگی بخاطر خودته و بخاطر تنهایی و حضور فیزیکی طرف برات مهمه...

اما عشق این نیس. عشق بدست اوردن نیس؛ برات حال روحی طرف مهمه. همینکه طرف خوش باشه برات مهمه؛ چه بهتر که با تو باشع ولی وقتی با تو نباشه و با کس دیگه ای خوش باشه تو هم از خوشحالیش خوشحالی. برای شاد بودنش فداکاری میکنی. از هیچی براش نمیگذری. 

مثل عشق ناب استاد شهریار. تا 47 سالگی مجرد بود و با هیشکی رابطه نداشت. بقول خودش پسر موند. عشقش ازدواج کرده بود و شهریار نمیتونست با کس دیگه ای بره...

اما این امروزی ها راحت جایگزین میکنن. خیانت میکنن. فراموش میکنن... و....

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
خوش به حالت که بهش رسیدی انشاءالله خوشبت بشید من که سه ساله دارم عذاب میکشم

ولی من میگم کاش بعد از تموم شدن درسم بهش می‌رسیدم که اینقدر عذاب بخاطر خانوادم نکشم توام ایشالا میرسی عزیزم عشقه دیگه اگر عذاب نباشه که واقعی نمیشه

ولی من میگم کاش بعد از تموم شدن درسم بهش می‌رسیدم که اینقدر عذاب بخاطر خانوادم نکشم توام ایشالا میرس ...

نه دیگه دیرشد 

اون ازدواج کرده 💔

دوساله ولی نمی تونم فراموشش کنم😢

بهترین اتفاق زندگیمی تو😍💖