2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مشكل تورو دارم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ببین هک که نمیشه گفت.. یه برنامه تو گوشیم نصب کردم.. از طریق اون.. ولی باید یه لحظه به گوشیش دسترسی ...

اهان.هر برنامه ای هم نصب کنم بالاتر از دوربین خدا که اون بالاست وظبط کرده ودیده ک کم نزاشتم براش وکامل بودم نیست.ازخدا میخوام هرچه زودتر مشخص بشه 

واتس اپ هک نمیشه ها، یعنی نمیشه رو دوتا گوشی داشت ی واتس رو ، البته تو لپ تاب میشه اونم نبلد

چرا من رو گوشی خودم ریختم نه لپتا‌پ.. البته 15 دیقه بعد فهمید ساین آوتم کرد

البته من حدس زده بودم.. تو رفتار طرف تابلویه..

روانشناس بهم گفت حق نداری هیچ چیز طرفت رو چک کنی.. به حریمش احترام بذار.. ولی زمانی که شک کردی هر کاری بلدی بکن..

ببین هک که نمیشه گفت.. یه برنامه تو گوشیم نصب کردم.. از طریق اون.. ولی باید یه لحظه به گوشیش دسترسی ...

براتون درخواست زدم لطفا قبول کنید چنتا سوال دارم ازتون

اهان.هر برنامه ای هم نصب کنم بالاتر از دوربین خدا که اون بالاست وظبط کرده ودیده ک کم نزاشتم براش وکا ...

ایشالله.. حالا شاید واقعا هیچی هم نباشه.. نه خیلی ساده باش نه خیلی بدبین

چرا من رو گوشی خودم ریختم نه لپتا‌پ.. البته 15 دیقه بعد فهمید ساین آوتم کرد البته من حدس زده بودم.. ...

جدا؟من اصلا نمیتونم رو یه گوشیه دیگه واتس اپمو نصب کنم به محض نصب کردن رو گوشیه قبلی کلا حذف میشه همه چیم، آره نکن اینکارارو، خودتو مشغول کن تا فرصتش تموم شه ببین چکار میکنه

فراموش خواهی شد چنان که هرگز نبوده ای...♡
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز