2777
2789

اخی🤕🤕🤕  

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوخی

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  
چیشده؟قهرین؟

نه قهر نیستیم.بعد دوسال آشنایی برای ازدواج دیدم حرکتی نمیکنه منم گفتم ازسمت خانواده ها اقدام بشه وبهش تامهر فرصت دادم اونم گفت اقدام بشه وفعلا.دیگ پیام نداد یعنی نباید دلگرمم میکرد بعد دوسال براحتی فقط این کلمه روگفت والان دوهفته اس اصلا پیام ندادیم بهم

مردا ارزش ندارن!!! ینی فقط مردا بدن منم امشب دلم گرفته.. من مردم.. بهم خیانت کرد..

دارم دیونه میشم همش خاطرات واینک حتی ی توهین ودعوا کوچیک باهاش نکردم واینطورشد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز