2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه قهر نیستیم.بعد دوسال آشنایی برای ازدواج دیدم حرکتی نمیکنه منم گفتم ازسمت خانواده ها اقدام بشه وبه ...

خب شاید داره یکارایی میکنه ، بد به دلت راه نده 

فراموش خواهی شد چنان که هرگز نبوده ای...♡
خب شاید داره یکارایی میکنه ، بد به دلت راه نده 

فعلا ک مجبورم تحمل کنم تا پایان مهلتم ولی شب خیلی اذیتمم.اخه خیلی سخته.التماسش کردم ک باهام حرف بزن سکوت کرد منم مجبورشدم فقط برای دلم ی فرصت بهش بدم همین

دارم دیونه میشم همش خاطرات واینک حتی ی توهین ودعوا کوچیک باهاش نکردم واینطورشد

نمیدونم زندگیتو.. ولی ما خیلی دعوا داشتیم اخیرا.. منو نگه داشت خواستم برم نذاشت.. ولی بهم خیانت کرد.. واتساپش رو هک کردم فهمیدم.. کاش اینجوری نبود.. کاش نمیکرد این کارو.. خیلی دوسش داشتم و دارم..ولی فکر کاری که کرده بدم میاد ازش.. بهش گفتم سه سال باهات بودم یه دخترو وارد زندگیم نکردم.. تو سخت ترین شرایط. با اینکه اون شهر دیگه بود یه سالش رو

فعلا ک مجبورم تحمل کنم تا پایان مهلتم ولی شب خیلی اذیتمم.اخه خیلی سخته.التماسش کردم ک باهام حرف بزن ...

خوبه، امیدوارم از فرصتش خیلی خوب استفاده کنه، توام سرتو گرم کن هی چک نکن ک پیام داده یا نه،

نمیدونم زندگیتو.. ولی ما خیلی دعوا داشتیم اخیرا.. منو نگه داشت خواستم برم نذاشت.. ولی بهم خیانت کرد. ...

خیلی سخته.

چطور واتساپو هک کردی به منم بگو چون من دارم بهترین خواستگارامو رد میکنم

فعلا ک مجبورم تحمل کنم تا پایان مهلتم ولی شب خیلی اذیتمم.اخه خیلی سخته.التماسش کردم ک باهام حرف بزن ...

ببین چی شده.. تهش رو در بیار.. این رفتار الکی نیست‌.. من چون دوسش داشتم چشامو میبستم..خیلی پشیمون شدم

برای همون کمک میخام واتساپشو هک کنم

واتس اپ هک نمیشه ها، یعنی نمیشه رو دوتا گوشی داشت ی واتس رو ، البته تو لپ تاب میشه اونم نبلد

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز