2821
2789

اخی🤕🤕🤕  

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوخی

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  
چیشده؟قهرین؟

نه قهر نیستیم.بعد دوسال آشنایی برای ازدواج دیدم حرکتی نمیکنه منم گفتم ازسمت خانواده ها اقدام بشه وبهش تامهر فرصت دادم اونم گفت اقدام بشه وفعلا.دیگ پیام نداد یعنی نباید دلگرمم میکرد بعد دوسال براحتی فقط این کلمه روگفت والان دوهفته اس اصلا پیام ندادیم بهم

مردا ارزش ندارن!!! ینی فقط مردا بدن منم امشب دلم گرفته.. من مردم.. بهم خیانت کرد..

دارم دیونه میشم همش خاطرات واینک حتی ی توهین ودعوا کوچیک باهاش نکردم واینطورشد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز