2777
2789
عنوان

لبای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6381 بازدید | 114 پست
عه بزار منم برم قربون خودم😂 مرسیی

اره عزیزم چرااا قربدن صدقه خودت نری؟ برو جلو آینه وایسا صبح ک بیدار میشی به خودت لبخند بزنن بگوو وای چقد مننن خوشگلم امروزز چه روز خوبیعه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه انشالله تمام مردم اینجور اعتماد به نفس داشته باشن و عیوب دیگرانو به رخ هم نکشن 

خب عزیزم نمیشه از همه توقع رفتار صالح داشت ک بعضیا بخاطر تربیت اشتباهی ک شدن میخوان همه جا انرژی منفی بدن 

شما خودتو دوس داشته باش

از کنار حجمش انقدره

خوبه ولی زیادم نیست...

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
پدرم اره ولی بقیه نه 

خب همین ارثیه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
این لب منوشوهرم اصلاازلبام خوشم نمیادب شوهرم میگم کاش بچمون لبش بتوبره لباش خیلی خوش حالت توعکس خوب ...

لبت خوبه اتفاقا هر رژیم میشه زد

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
اصلاچیش جذاب پسرا سفیددوس دارن خیالت راحت

نه بابا اون قدیمیا سفید دوسدارن یا کسایی که فقط توذهنشونه تو پوست براق برنز میبینن آب از لب و لوچشون میاد.

عکسم دیدی؟رنگ پوستم دوسدارم تیره تر شه  برا تنوع ها

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون