2777
2789
عنوان

لبای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 114 پست
عزیزم پستمو ببین اره منم اونطورم میدونم قشنگه ولی مشکلم جلب توجهش هست وهی الکی میپرسن طبیعیه ؟!منم ...

😂😂😂😂😂بیخیاللل باباا من انقد تو خیابون ازم میپرسن میگن تورو خدا بگو کدوم دکتر لبتو ژل زدی مارک ژلت چی بوده من فقط میخندم میگم عزیزم لبام طبیعی همینطوریه 

حتی خاله ی نامزدم اوایل گیر داده بود به نامزدم میگفت از پردیس بپرس ببین کجا لباشو ژل زده نامزدمم هعی قسم میخورد ک بابا این ژل نزده 

اسی رو خودت عیب نزار من ک میخام برم ژل بزنم هفته بعد 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂بیخیاللل باباا من انقد تو خیابون ازم میپرسن میگن تورو خدا بگو کدوم دکتر لبتو ژل زدی مارک ژ ...

دماغممم می پرسن خودم نگاه میکنم اندازه خرطومه 😂😂😂

خوبه نامزت گفت میفهمه چه تیکه ای گیرش اومده

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
نگفتی چی زدی به لبات ک بزرگ شده؟یا اگه میدونی بهم بگو

اخه چیزی نزدم که بخوام بگم  😧  ببین یدفعه چندسال پیش میخواستم مسواک بزنم دندون تهی هامو ،(مسواکو بصورت عمودی گرفته بودم !)خیلی لبام کش اوند شاید بخاطر اون  مسواکو عمودی گرفتم چون یجا خوندم افقی اگه مسواک بزنیو دندوناتون خراب میشه 

دماغممم می پرسن خودم نگاه میکنم اندازه خرطومه 😂😂😂 خوبه نامزت گفت میفهمه چه تیکه ای گیرش اومده

نامزدم هرچی نگام میکنه هعی میگه من عاشقق لباتمم 

عاشق خال لباتم 

🤦‍♀️😂

خودم بچه بودم لبامو دوس نداشتم ولی وقتی بزرگ شدمم روزی نیست ک بخاطر لبام قربون صدقه خودم نرم😂🤦‍♀️

😂😂😂😂😂بیخیاللل باباا من انقد تو خیابون ازم میپرسن میگن تورو خدا بگو کدوم دکتر لبتو ژل زدی مارک ژ ...

عزیزم لبات خیلی خوشگله😍ماشاءالله

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤
اخه نمیشه همیشه خدا خشکه ! همش دارم روعن و چرب لب میزنم فک کنم بخاطر اون بزرگ شده 😢

یه عکس بده

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
مرسی مهربوون شما چشمات خوشگل میبینه عزیز❤

😍❤

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤
اخه چیزی نزدم که بخوام بگم  😧  ببین یدفعه چندسال پیش میخواستم مسواک بزنم دندون تهی هامو ، ...

این حرفا چیه شما خونوادتم لباشون این شکلیه؟؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

خیلی خوبه انشالله تمام مردم اینجور اعتماد به نفس داشته باشن و عیوب دیگرانو به رخ هم نکشن