2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل و دارچین فوق العاده هستش سه قاشق غذاخوری عسل طبیعی با یک قاشق غذاخوری دارچین رو مخلوط کن بزن به پوستت به ربع بیست دقیقه شد صورتت رو بشور

خیلی خوبه برای جلوگیری از جوش و رفع دو سه بار تو هفته می تونی استفاده کنی 

ماست و دارچین هم همه چی رو میشوره می‌بره فقط هفته ای یه بار باید استفاده کنی ۳قاشق ماست با ۱ قاشق دارچین ۵ دقیقه رو پوستت بیشتر نمونه برو بشور قرمز میشه صورتت ولی بعد به ربع میره بعد ماسک از گلاب و مرطوب کننده استفاده کن

و اینکه ببین به پستی که گذاشتم سر بزن گفتم .. حتما صبح و شب صورتت رو باید با ژل شستشو مخصوص صورتت بشوری و با تونر پاک کنی  تونر به جلوگیری از جوش و آکنه هم کمک می‌کنه و مرطوب کننده هم بزن ( و اگه کرم پودر به صورتت میزنی عوضش کن شاید اون مناسب پوستت نباشه و بهترش رو بخر. تغذیه هم مهمه آب زیاد بنوش ) این روتین های مراقبتی از پوستت رو انجام بده قطعا کمک می کنه اگه هم تاثیر نداشت که قطعا تاثیر داره یه سرم بهت معرفی میکنم اینا رو حالا انجام بده ) و زیاده روی نکن 

و اینکه ببین به پستی که گذاشتم سر بزن گفتم .. حتما صبح و شب صورتت رو باید با ژل شستشو مخصوص صورتت بش ...

گلم...من پوستم چربه...مدتیه روتین پوستیمو انجام میدم...شستشو...تونر و کرم ابرسان...سه بار در هفته اسکراب و دوبارم ملسک صورت...پوستم شاداب شده...ولی جوش میزنم دوباره...هر دفه یه جاییم جوش میزمه...چکار کنم؟

و اینکه ببین به پستی که گذاشتم سر بزن گفتم .. حتما صبح و شب صورتت رو باید با ژل شستشو مخصوص صورتت بش ...

مرررسی عزیزم    

دستم بوی گل میداد منو به جرم چیدن شاخه گل محکوم کردند⁦⚖️⁩ اما هیچکس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم🌹
گلم...من پوستم چربه...مدتیه روتین پوستیمو انجام میدم...شستشو...تونر و کرم ابرسان...سه بار در هفته اس ...

عزیزم استفاده از اسکراب سه بار در هفته خیلی زیاده و به پوست آسیب می‌زنه و پوست رو حساس می‌کنه  این عادت رو حتما ترک کن و فقط هفته ای یه بار میتونی از اسکراب استفاده کنی یا حتی کمتر ) کرم پودرت و لوازم ارایشیت باید با کیفیت باشن و مخصوص پوست چرب باشه حتما ) و تغذیه ات هم خیلی مهمه آب بیشتر بنوش همین که از ماسک و اسکراب بیش از حد استفاده بشه خودش باعث جوش و حساسیت میشه )و امکان داره تو خوردن خوراکی ها مثل تخمه و اینا صورتت جوش بزنه از ماسک ضد جوش استفاده کن سعی کن ماسک هایی که به صورتت میزنی طبیعی باشه و اگه افاقه نکرد یه سرم برای ضد جوش بهت معرفی میکنم چک کن ولی فراموش نکن که استفاده بیش از حد ماسک مخصوصا خانگی نه تنها به پوستت کمک نمی کنه پوست صورت رو هم حساس تر می‌کنه .. این ماسک عسل و دارچین که گفتم رو بزن اولش ببین به پوستت میسازه . خیلی کمک می‌کنه .. الوئورا هم برای جوش و همه چی پوست خیلی خیلی بهتره .. (از چه ماسک های استفاده میکنی؟

عزیزم استفاده از اسکراب سه بار در هفته خیلی زیاده و به پوست آسیب می‌زنه و پوست رو حساس می‌کنه  ...

خب ماسک اواکادو فریمن...مخصوص پوست چرب...ماسک خانگی استفاده نمیکنم...اسکراب صورت روغن ارگان خیلی خیلی ملایم...ژل شستشو سینره...ضدافتاب بیزانس...کرم پودرو پنکیک نمیزنم به جز مهمونی که خب کم پیش میاد ومخصوص پوست چربن ومترکتی خوبین...کرم ابرسان LAINOاخیرا استفاده میکنم که مارک خوبیه گرون خریدمش...