2777
2789
عنوان

جووووش

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست
ماسک بیشتر از دوبار نشده حتی یبار...اسکرابم همون سه بار که فروشنده گفت خیلی ملایم

آدم وسوسه میشع که بیشتر از اسکراب صورت استفاده کنه پوست رو لایه برداری کنه و باعث شاداب شدن بشه استفاده از اسکراب صورت به طور بیش از حد می تواند سلول های ظریف پوست را دچار آسیب کنه .بنابراین  اولین بار یک بار در هفته از اسکراب استفاده کنید و بعد این عمل را تا دو بار در هفته افزایش بدی خوبه )خب تغذیه سالم داشته باش آب بیشتر بنوش و محصولاتی که استفاده میکنید هم خوبه من خودم یه مدت از ماسک خونگی سیب زمینی استفاده میکردم رنده میکنی میزاری رو پوستت ۲۰ دقیقه نهایتا میمونه و میشوری درخشان کننده و ضد جوش خوبیه از جوش زدن جلوگیری می‌کنه. عسل و دارچین هم به جوش کمک می‌کنه و باعث میشه رفع شه از این ضد جوش ها استفاده کن ببین بعد مدتی تغییر رو حس میکنی عزیزم

خب ماسک اواکادو فریمن...مخصوص پوست چرب...ماسک خانگی استفاده نمیکنم...اسکراب صورت روغن ارگان خیلی خیل ...

ماسک های ضد جوش خونگی رو استفاده کن گلم تاثیر مفید و خوبی داره بعد مدتی نتیجه رو احساس می‌کنی اگر هم جواب نگرفتی که میگیری ایشالا

. بهت به ضد جوش خارجی معرفی میکنم  این ها رو استفاده کن ایشالا نتیجه مطلوبی میگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک های ضد جوش خونگی رو استفاده کن گلم تاثیر مفید و خوبی داره بعد مدتی نتیجه رو احساس می‌کنی اگر هم ...

لطفا ضد جوش خارجی روبم معرفی کنید ممنون از راهنمایی های مفیدتون....عسل و دارچین چن بار در هفته؟

آدم وسوسه میشع که بیشتر از اسکراب صورت استفاده کنه پوست رو لایه برداری کنه و باعث شاداب شدن بشه استف ...

مثلا امروز بالای ابروم جوش میزنه...یه روز دیگه پایین لبم...اون که خوب میشه رو گونم...