2777
2789
عنوان

سریال تاسیان

41 بازدید | 5 پست

پدری که بسیار برای زن ها ارزش قائله تحصیل کرده و امروزیه، بخاطر یک (حوری) که درسته زنشه اما برای شیرین نامادری حساب میشد میزنه تو گوش شیرین( همه این رفتار رو ازش بعید میدونستیم)

امیری که از دل خانواده ای اومده که مرد به زن برتری داشته و پدرسالاری بوده و پدر به راحتی به بچش(پسرش)سیلی میزد و اونو از خونه بیرون کرد

و اونم تحت تاثیر افکار خانوادش بوده دیگه

بعد همین امیر نهایت خشونتی که انجام میده دست شیرین رو محکم میگیره که حتی بعد جای همون دست رو میبوسه(اولا کارش اشتباه بود درست ولی خب باید به فرهنگ خانوادش هم نگاه کرد دوما اون شیرین رو از همه بیشتر دوست داشت ولی پدر شیرین حوری رو بیشتر دوست داشت و سیلی که به شیرین زد بخاطر حوری بود

بعد هنوز با این وضع یه سریا هستن میگن هیچکس خانواده نمیشه هیچکس پدر نمیشه و.....

من نمیگمخانواده بده اما شما بودین بین پدرتون و امیر

امیر رو انتخاب نمیکردین؟؟؟

پسری که از کلدنیا بیشتردوستتون داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیر زندگی شیرین، دخترعمه شیرین و پدر شیرین رو خراب کرد!!!!!!

شیرین واقعا شیرین عقل بود که دوسش داشت

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شیرین اگه خانوادشو انتخاب میکرد و با نظر اونا پیش میرفت الان همشون زنده بودن و خوشبخت تر از قبل حتی!!!

امیر هیچی نداشت، فقط یه پسر پررو بود که با دست خالی عاشق دختری شده بود که در حدش نبود

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شیرین اگه خانوادشو انتخاب میکرد و با نظر اونا پیش میرفت الان همشون زنده بودن و خوشبخت تر از قبل حتی! ...

اتفاقا امیر پسر بودی نبود

شیرین رو هم واقعا دوست داشت

به نظرم مشکل اصلی خود پدر شیرین بود یک بار ننشست ببینه امیر و شیرین چی میگن حمایتشون نکرد و....

بعدشم همون موقعی که شیرین حوری رو دید بخاطر حوری یکی زد تو گوش شیرین، که خود حوری در اومد گفت این دختر حق داره تا آخر عمر از من متنفر باشه

بعدشم جمشید که ۱۵ سال قایمکی زن داشت چرا این همه عذاب وجدان الکی به شیرین داد اونکه عشق و حالشم داشت

حتی اگه زن نمیگرفت هم حوری نبود هم حق نداشت این همه عذاب وجدان بده به شیرین که بخاطر تو من از زندگیم زدم

پدر و مادر شدن لطف نیست، حق نیست، وظیفست!

مثل برابری زن و مرد که سال ها طول کشید و زن ها حق برابر گرفتن، اینکه پدر و مادری کردن وظیفست هم باید کلی طول بکشه تا فرهنگ سازی بشه، متاسفانه در این حد از دنیا عقبیم و واقعا هم جهان سومی هستیم....