2777
2789
وای ۶ ساعت چقدر زیاااد  خدارو شکر ک رفع شد  دختر من الان عینک میزنه بخاطر استیگماتش خدا ...

انشا الله که خوب میشه پسر منم عینک میزنه چون ضعیفم هس 

دخترت عینکو دائم میزنه؟ 

آره دکتر باقری شاگردش بوده 

خودش از دست اکثر دکترا ناراحته میگه همه تاجر شدن و وقت برلی بیماراشون نمیذارن و تجویزاشون درست نیست و میگفت همین دکتر باقری بهتر از بقیه شونه 

بله دائم عینک میزنه من از دوسالگی متوجه شدم ولی متاسفاته به خاطر انتخاب غلط دکتر پسرم اون زمانی که میتونست راحت خوب بشه زمانش از دست رفت دووتا ۵ سالگی دکتر عوض کردم تا با این دکتر آشنا شدم و بعد از اون بود که روند تنبلی چشمش بهتر شد و الان توی یازده ستلگی کامل رفع شد اینم بگم به خاطر تنبای چشمش عینک دو دیده بهش داد و دید سه بعدی چشم پسرم عادی نبود که خدا رو شکر الان اونم عادی شده و گفت اکثر دکتر ها دید سه بعدی رو چک نمیکنن  الان رو نمیدونم ولی اگه چک نکرده از دکترش بخواه اونم چک کنه براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشا الله که خوب میشه پسر منم عینک میزنه چون ضعیفم هس  دخترت عینکو دائم میزنه؟

مرسی عزیزم من جوری بود اکثر دکتر ها میگفتن باید عمل بشه ولی دکتر سجادی گفت لازم نیست و با دادن عینک مناسب و بستن چشماش دیدش با عینک طبیعی شد و همین طور انحراف جشمش که به خاطر تنبلی بود رفع شد الانم میگه اگه بخوای و از عینکش ناراضی هستی میتونم عملش کنم که عینکم نزنه 

ولی خودش میگه عینک زدن هیچ مشکلی نداره و لازم نیست ببریش زیر بیهوشی و عملش کنی فقط به خاطر عینک 

انشا الله که خوب میشه پسر منم عینک میزنه چون ضعیفم هس  دخترت عینکو دائم میزنه؟

اره داعم میزنه استیگماتش بالاست ۳ نیم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
ولی دکترایی که من بررم من چون خیلی دکتر عوض کردم  همگی نظشون این بود بستن چشمش باید مداوم باشه ...

سلام عزیزم پسرت چشماش نمرش چندبود؟کدوم دکترکجابردیش؟چه مدت بستی تاخوب شد؟ایاضعیفی چشم هم داشت مسشه ازتجربت بهم بگی ممنون میشم اخه منم دخترم چشماش هم ضعیفه هم تنبل

سلام عزیزم پسرت چشماش نمرش چندبود؟کدوم دکترکجابردیش؟چه مدت بستی تاخوب شد؟ایاضعیفی چشم هم داشت مسشه ا ...

سلام عزیزم

آره چشمای پسر من تنبلی داشت و زیر دو سال متوجه شدم که موقع نگاه کردن گاهی دچار انحراف میشه ،یعنی از همون ۳ ماهگی میدیم گاهی چشملش نستقیم نیست ولی اطرافیان گفتن طبیعیه و درست میشه منم نبردمش دکتر که ای کاش کوتاهی نمیکردم

بعد بازم دو سالگی متوجه شدیم ولی یه سال تحت نظر یه دکتر بود که تجویزش اشتباه بود و یه سال حیاطی دیگه از دست رفت و توی اون مدت ضعیفی چشمش بیشتر شد در صورتی که دکتر الانش میگه اگه همون موقع آورده بودیش الان لازم نبود عینک هم بزنه

درجه چشمش ۴ بود هم نزدیک بین و هم دور بین و یه مقدارم آستیگمات

الان عینکش دو دیده اس و تنبلی و انحراف چشمش کاملا خوب شره و دید سه بعدی چشمش هم نرمال شده و دکتر گفت سری بعد عینک معمولی میتونه بزنه دیگه و بعدم هر موقع دوس داشتی میتونی لیزیکش کنی که عینک هم نزنه ولی خودش اصراری نداره میگه بذار بزرگتر بشه و احتیاج به بیهوشی نباشه 

برای مدت بستن من ایتدا از روی ۶ ساعت بستم بعد دو ماه ۴ ساعت در روز و البته مداوم و بعدش دو ماه ۲ ساعت در روز و بعدم دو ساعت یه روز  در میون

و گاهی ۶ ماه نمیبستم بعد دکتر دوباره میگفت یه روز در میون سه ساعت ببند 

مهم اینه که ناامید نشی و حوصله داشته باشی چون ایران اکثر دکتر ها میکفتن تا ۵ سالگی قابل درمان تنبلی چشم

ولی من تازه ۵ سالگی بردمش پیش دکتر سجادی و درمان اصلی رو اون انجام داد ولی گفت که توصیه های دکتر باقری هم که تهرلن بردمش بهتر از بقیه دکتر ها بوده 

قبلش پیش دکتر سنحری و خدائیانی هم برده بودمش ولی در حال حاضر دکتر سجادی که میاد دبی پیش اون میبرمش.

سلام عزیزم آره چشمای پسر من تنبلی داشت و زیر دو سال متوجه شدم که موقع نگاه کردن گاهی دچار انحراف می ...

عزیزم الان بچت چندسالشه ؟کلادیگ تنبلی چشمش خوب شداول ک شماره چشمش ۴بودالان چنده ؟بعدچندماه یاسال خوب شد؟وقتی میبستی چشماشومعمولاچه کارهایی انجام میدادبیشتر؟ببخشی ک سوالاتم زیاده بازم ممنون گلم

سلام عزیزم آره چشمای پسر من تنبلی داشت و زیر دو سال متوجه شدم که موقع نگاه کردن گاهی دچار انحراف می ...

یه سوال دیگم الان ک پیش دکترسجادی توصیه هاش بتوچیه بوده برای مراقبت ازبچت ؟چه مدت تحت نظراونی وایابهترازبقیه متخصص هاس؟منالان پیش فوق تخصص چشم میبرمش تهران

یه سوال دیگم الان ک پیش دکترسجادی توصیه هاش بتوچیه بوده برای مراقبت ازبچت ؟چه مدت تحت نظراونی وایابه ...

الان ده سالشه و دو سالی هست دیگه چشماشو نبستم

شماره چشمش بالاتر نرفته و همون مونده 

برای رفع تنبلی چشمش و دید سه بعدی چشمش

شماره عینک بالاتر بهش داد و عینکشم دو دیده کرد 

کاری که قبلا دکتر ها انجام ندادن و شماره عینکی که بهش دادن زیر اون شماره ضعیفی چشم خورش بود ولی این گفت چون تنبلی داره شماره بالا باید باشه و به خاطر اینکه عینکش عدسیش ضخیم و کلفت نباشه تا حد ممکن از نوع فشرده استفاده میکردیم براش که اذیت نشه که اونم البته ایران نداشت 

الانن همچنان هر چکاب دید سه بعدیش رو چک میکنه و سالی یه بار عصب ایناش رو به ریختن قطره 

۵ سالی میشه تحت نظر دکتر سجادی هستش الان 

البته اینم بگم پسر من خیلی دیر به درمان جواب میداد یه مدت خوب میشد دوباره برمیگشت و درمان تنبلی چشمش هم با دادن شماره بالای عینک و دو دیده بودن و بستن بود 

الان مشکلش دیکه همون ضعیفی هست که اونم فعلا عینک میزنه و البته قراره چکاب بعدی عینکش یه دیده بشه و بعدم هر موقع خودش صلاح بدونه لیزیک یا لازک کنه 

الان ده سالشه و دو سالی هست دیگه چشماشو نبستم شماره چشمش بالاتر نرفته و همون مونده  برای رفع ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت گلم میتونی شماره ادرس مطب دکتروبهم بگی خیلی بهم کمک کردی

مرسی عزیزم ازراهنماییت گلم میتونی شماره ادرس مطب دکتروبهم بگی خیلی بهم کمک کردی

ببخشید عزیزم من کم میام توی سایت دیر دیدم 

گفتم که ایران نیستن و الان بیماریتان ایرانیان دبی هستن و و همین طور مطب خودشون توی دبی 

ایران رو‌واقعا اطلاع ندارم هنوز میان یا نه فقط میدونم مورد های خاص رو میرن

ببخشید عزیزم من کم میام توی سایت دیر دیدم  گفتم که ایران نیستن و الان بیماریتان ایرانیان دبی ه ...

مرسی عزیزم من دخترموبردم چکاپش تغیری نکرده بودشیش ماه بسته بودم روزی دوساعت الان گف شیش ماه دیگه بیاد

مرسی عزیزم من دخترموبردم چکاپش تغیری نکرده بودشیش ماه بسته بودم روزی دوساعت الان گف شیش ماه دیگه بیا ...

عزیزم اگه تغیری  نکرده  یعنی ساعتی که بستی کافی نبوده و باید بیشتر ببندی دو ساعت خیلی کمه  دکتر پسرم همیشه چک میکرد البته برای پسر من رو ۴ ماه به ۴ ماه چک میکرد 

و اگه میدید خیلی بهتر نشده ساعت بستن رو زیاد میکرد از روزی ۶ ساعت شروع کرد براش وقتی به روزی دو ساعت رسید که خیلی بهتر شده بود