2777
2789
عزیزم اگه تغیری  نکرده  یعنی ساعتی که بستی کافی نبوده و باید بیشتر ببندی دو ساعت خیلی کمه ...

سلام گلم چقدرازدکترتون مطمعنید؟

بچه تون چندساله بودیدفهمیدیدوتاچندسالگی درمان کردید؟

چقدربراش فایده داشت اثرگذاشت؟

حتماازدکترسوال کردیدکه هرچقدرببندیدبهتره ینی زمانش بیشترباشه مفیدتره؟

والامن چه خاکی توسرم کنم نه کسیودارم ازش بپرسم ن دردل کنم برم بمیرم بخداراحت شم

لطف میکنی اگه به همه سوالام پاسخ بدی

سلام دوستان من 26 سالمه و از نوزادی تنبلی چشم داشتم و چشمم رو نبستم و یه چشمم تنبل موند در حد 0.2 دید داشت. تا اینکه سه ماه پیش با دستگاه CAM آشنا شدم و با یک اپتیمتریست به اسم آقای  نادر مراد زاده مشورت کردم و الان بعد از حدود سه ماه دیدم به 0.8 رسیده و کلی پیشرفت داشتم این روش برای کودکان خیییلی سریع جواب میده اگر تبریز هستین شماره دکتر مراد زاده رو میزارم که باهاشون تماس بگیرین.

09141150462

فمنیست بودن یعنی اعتقاد به برابری جنسیتی زن و مرد نه برتری زن نسبت به مرد...به امید آگاهی همه زنان سرزمینم از تمام حقوق پایمال شده شان  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای یکی از دخترای آشناهامون از نرم افزار سایکلاپس استفاده کرده. خیلی سریع چشمای دخترش درمان شد. نرم افزاره توش کلی بازی داره که فقط با بازی کردن تنبلی چشم رو درمان میکنه. من لینک سایتشون رو میزارم. حتما پیگیریش کنید

درمان تنبلی چشم کودکان سایکلاپس (این لینکش هستش)

آره منم خریدم یه هفته استفاده کرد بردمش دکتر گفت معجزه شده

سلام ببخشید شما که از این نرم افزار استفاده کردید روزی چند ساعت بود؟ و ایا عوارضی نداره ؟و الان کامل درمان شده ؟و اینکه عینک و بستن چشم هم انجام دادید در کنارش؟؟

سلام پسر من 5سال ونیمه هست تنبلی چشم داره نزدیک یکسال ونیمه بردمش اپتومتریست ولی چندان تغییری نکرده اولا خوب چشمشو می بست ولی الان یه ماهی  هست خیلی همکاری نمیکنه وبازی که مناسبشه معمولا انجام نمیده  وادار کردنشون خیلی سخته عینک رو به راحتی میزنه بستنم باهاش مشکلی نداشت ولی  الان دیگه شاید خسته شده به نظرتون همینجوری چشماشو ببندم یا یه نرم افزاری دیدم به اسم سایکلاپس  اونو بگیرم خیلی میترسم اگر خوب نشه چیکار کنم نمی دونم اپتومتریست خوب بررسی میکنه یا باید ببرمش دکترای دیگه معاینه کنن یکی بهم گفت ببرش تهران دکترای خوبی داره   .راهنمایی کنید لطفا

سلام پسر من 5سال ونیمه هست تنبلی چشم داره نزدیک یکسال ونیمه بردمش اپتومتریست ولی چندان تغییری نکرده ...

دکتر مهدی زارع برا چشم داداشم معجزه کرد ینی خودش مخترعه دستگاه کم هست. چشم داداشم علاوه بر تنبلی انحراف و نیستاگموسم داره که خدا رو شکر خیلی بهتره

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند