سلام عزیزم
آره چشمای پسر من تنبلی داشت و زیر دو سال متوجه شدم که موقع نگاه کردن گاهی دچار انحراف میشه ،یعنی از همون ۳ ماهگی میدیم گاهی چشملش نستقیم نیست ولی اطرافیان گفتن طبیعیه و درست میشه منم نبردمش دکتر که ای کاش کوتاهی نمیکردم
بعد بازم دو سالگی متوجه شدیم ولی یه سال تحت نظر یه دکتر بود که تجویزش اشتباه بود و یه سال حیاطی دیگه از دست رفت و توی اون مدت ضعیفی چشمش بیشتر شد در صورتی که دکتر الانش میگه اگه همون موقع آورده بودیش الان لازم نبود عینک هم بزنه
درجه چشمش ۴ بود هم نزدیک بین و هم دور بین و یه مقدارم آستیگمات
الان عینکش دو دیده اس و تنبلی و انحراف چشمش کاملا خوب شره و دید سه بعدی چشمش هم نرمال شده و دکتر گفت سری بعد عینک معمولی میتونه بزنه دیگه و بعدم هر موقع دوس داشتی میتونی لیزیکش کنی که عینک هم نزنه ولی خودش اصراری نداره میگه بذار بزرگتر بشه و احتیاج به بیهوشی نباشه
برای مدت بستن من ایتدا از روی ۶ ساعت بستم بعد دو ماه ۴ ساعت در روز و البته مداوم و بعدش دو ماه ۲ ساعت در روز و بعدم دو ساعت یه روز در میون
و گاهی ۶ ماه نمیبستم بعد دکتر دوباره میگفت یه روز در میون سه ساعت ببند
مهم اینه که ناامید نشی و حوصله داشته باشی چون ایران اکثر دکتر ها میکفتن تا ۵ سالگی قابل درمان تنبلی چشم
ولی من تازه ۵ سالگی بردمش پیش دکتر سجادی و درمان اصلی رو اون انجام داد ولی گفت که توصیه های دکتر باقری هم که تهرلن بردمش بهتر از بقیه دکتر ها بوده
قبلش پیش دکتر سنحری و خدائیانی هم برده بودمش ولی در حال حاضر دکتر سجادی که میاد دبی پیش اون میبرمش.