2777
2789
عنوان

خاستگاری

395 بازدید | 25 پست

سلام .خواستم بپرسم به نظرتون بهترین روش سوال کردن از خاستگارمون واسه اینکه بفهمیم خسیسه یا نه چیه؟اصن از کجا میشه فهمید این خصلتو داره یا نه!  

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

بگو از اونجایی که صرفه جویی تو زندگی یه اصل مهمه به نظرتون این صرفه جویی تا چه حد باید باشه که با خساست تبدیل نشه؟ 

یا اینکه ازش بپرس از نظر شما تفاوت بین خساست و صرفه جویی یا قناعت چیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید بیرون مثلا جلو ی مغازه وایسا بگو وای این چ خوشگله اگه واست خرید خسیس نیی اگه نخرید خسیسه😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

اول ببین پولدار هست یا نه

چون قشر متوسط و پایین کلا مجبورند دست به عصا خرج کنند یعنی توی پول خرج کردم محتاطن اما خسیس نیستن ولی ممکنه بنظر بیاد خسیسن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بگو بیشتر پول هارو برای چی خرج میکنی بیشتر حقوقت چیکار میکنی پس اندازت چقدره خرج که نیاز نباشه چی و... 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
اول ببین پولدار هست یا نه چون قشر متوسط و پایین کلا مجبورند دست به عصا خرج کنند یعنی توی پول خرج کر ...

وضعشون خوبه ولی همه میگن ب خاطر خساستشون به اینجا رسیدن

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

بنظرم رفت و امدا بیشتر بشه راحت میتونی مثلا بحثو با خواهرش باز کنی بگی فلانی برا تولد کوچولوتون چی خریده

یا مثلا از مادرش بپرسی واس مناسبتا چی کادو گرفتین

البته میگمااا باید صمیمیت بینتون زیاد بشه ک پای فضولیت نزارن

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

بهش بگو

فرض کن رفتیم بادوستامون سفراونجا همه خرجا گردن شما بندازن واکنشتون چیه

یابرای فهمیدن اینک کلا خانوادش خسیسن یانه 

بگوک توخونشون هرچندوقت یه بار مهمونی میگیرن.

باجواب دادن به این سوالا میتونی بفهمی خسیسه یانه

از گل و شیرینی که میاره، لباس پوشیدنش و ... خرید بازار 

مثلا بپرس به سفر علاقه داره یا نه چند تا رفیق داره 

معمولا از کجا خرید میکنه یا خرید بازار و یا بیرون رفتنهای قبل از عقد ببین فکر غذا هس رستوران برید اینا 

برید بیرون مثلا جلو ی مغازه وایسا بگو وای این چ خوشگله اگه واست خرید خسیس نیی اگه نخرید خسیسه😂

یک دختر اول کار این رفتار رو از خودش

نشون بده چیزی از عزت نفسش، باقی

میمونه؟؟ 🤔