2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 25 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تنها راهش بیرون رفتنه ب نظرم. ببینی میخره چیزی که بخورین 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
برو بیرون چیزی زیاد سفارش بده

بترسونمش✌🏻😂

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

آدم خسیس زیاد نمیتونه نقش بازی کنه یه چند بار باهاش برو بیرون دستت میاد چطوره یا وقتی داری باهاش حرف میزنی بگو وای شارژم داره تموم میشه ببین برات میخره یا نه 🤣🤣🤣اینو از دوستم یاد گرفتم یه خواستگار داشت شرایطش خیلی عالی بود یه روز   داشتن حرف میزدن دوستم گفت شارژم  داره تموم میشه اونم گفت اوکی بعدا حرف میزنیم سر همین جوابش کرد 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
مگه مصاحبه آزمون استخدامیه. همین‌که میگن چند ماه آشنا بشین بخاطر این‌مسایله

😁😁😁😁 خب اون آشنایی هست ولی خب پرسیدن سوال که اشکالی نداره با طرز تفکر هم باید زن و مرد آشنا بشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهش بگو فرض کن رفتیم بادوستامون سفراونجا همه خرجا گردن شما بندازن واکنشتون چیه یابرای فهمیدن اینک ...

اینا دلیل نمیشه.....من شخصا انسان ولخرجی هستم...ولی مهمان کم میاد چون رفت و آمدم کم هست...چه دلیلی داره خرج سفر دوستام رو بدم...تو این شرایط وانفسا

اینا دلیل نمیشه.....من شخصا انسان ولخرجی هستم...ولی مهمان کم میاد چون رفت و آمدم کم هست...چه دلیلی د ...

شما خانم هستی عزیزم اقایون فرق میکنه ولخرجیش باشما

آقایون چون نمیدونن هدف ازاین سوال چیه رقیقا اون کاری ک میکنن میگن

مثلا میگ دونگی دونگی میکنیم یامیگ من اهل سفراینانیستم یاهم میگ چ اشکالی داره خرجوبدم 

اینطوری خیلی خوب میشه شناختش