2777
2789
عنوان

فقط سکوت....

129 بازدید | 26 پست

آیا این عدالت علی بود 

امروز فهمیدم 30 درصد فقط بچه های ایثار گر و .....سهمیه دارن برا آزمون

اون وقت منم شبانه روز مطالعه کنم ...ناامید نیستم نگاهم به آسمونه خداس ..میدونم دست خدا بالای دستا هس ولی دلخورم ...بخدا شبا که همه خخوابن من بیدارم دارم مطالعه میکنم😢

لطفا یکی دوستان

بانووکیل

النازوکییییل68 

صدا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانو وکیل رو میخای چیکار؟ میخاین بشینین غیبت کنین؟😁 استغفرالله. بشین درستو بخون😋😋😂😂

نه خیر سوال دارم ازشون ...نخند اصلا حوصله ندارم ....یعنی چی من وقت و همه امکانات بذارم بعد طرف خیلی راحت قبول بشه

بانو وکیل رو میخای چیکار؟ میخاین بشینین غیبت کنین؟😁 استغفرالله. بشین درستو بخون😋😋😂😂

خانم عذر خواهی می کنم یکی از دلایل درس خوندن همه ما از بچگی این لقب هاست باید یه فرقی بین این طفلک با اون احمقی که صبح تا شب با پسرا ول می گرده باشه 

متاسفانه هست ناراحت شدم ولی مطمئنم تو قبولی من واسه کنکور اندازه تو درس نخوندم 

دلم خیلی گرفت....بابا کسی انکار نمیکنه در راه کشور جونشون دادن ..فداکاری کردن ...اما بخدا انصاف نیست 😭

نه خیر سوال دارم ازشون ...نخند اصلا حوصله ندارم ....یعنی چی من وقت و همه امکانات بذارم بعد طرف خیلی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 گفتی نخند بیشتر خندم گرفت😂😂😂😂 

دنیا همینه. ما هم مثل تو. من مثل چی خوندم و ارشدم رو بهشتی رفتم بدون سهمیه و هر چی... مهم نیس میگدره. سخت نگیر

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
می دونم چی میگی تلخ به چشم خودم دارم هر روز می بینم 

الان حساب کن شیراز 125 نفر میگیرن نزدیک 70 تا 80 نفر با سهمیه

من یعنی باید جون برم تا قبول بشم😢

این کجاش انصافه

دیگه تا بوده همین بوده، زمان کنکور ما تعداد سهمیه ای ها بیشتر هم بود. ولی من بهشون فکر نمی کردم چون جز اعصاب خوردی هیچ فایده ای نداشت. شما هم فکر نکن چون سودی برای شما نداره. فقط انگیزه کم می کنه و دلسردی میاره.

فعلا بساط همینه‌ بخون قبول شی خلاص شی ایشالا. راهش فقط همینه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 گفتی نخند بیشتر خندم گرفت😂😂😂😂  دنیا همینه. ما هم مثل تو. من مثل چی خو ...

از 125 نفر شیراز 80 نفر سهمیه هستن ..حالا حساب کن من چقدر باید سختی بکشم

خانم عذر خواهی می کنم یکی از دلایل درس خوندن همه ما از بچگی این لقب هاست باید یه فرقی بین این طفلک ب ...

عزبزم منم دانش اموز و دانشجوی همین مملکتم و با سهمیه ازاد رفتم بخدا. منم شبای زیادی درس خوندم و بیدار بودم. خب که چی؟ وقتی قرار نیس با حرف ما چیزی عوض بشه بهتره الکی وقت نذاریم و این وقتو صرف تلاش بیشتر کنیم

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

منم مث تواعصابم ازاین بی عدالتیاخورده ولی ماهم تاخداروداریم غمی نداریم

توهمه تلاشتوکن باقیشم بسپاربه اون بالاسری ببین چطورجوابتومیده

من که خودم به عدالتش ایمان دارم ودلم قرصه

دیگه تا بوده همین بوده، زمان کنکور ما تعداد سهمیه ای ها بیشتر هم بود. ولی من بهشون فکر نمی کردم چون ...

آخه کنکوری نیستم بدبختی ..وکالت امتحان دارم ..اونم 80 نفر با سهمیه فقط نزدیک 40 نفر آزاد😐

ما شرکتمون پنج تا مدیر عضو هئیت مدیره داره پنج تا که یکی مدیر عامل میشه پارسال که مدیر رفت یکی رو آوردن جا کردن تو هئیت مدیره یارو فرق اسپیس و بک اسپیس رو نمی دونست بعد همین جوری هم مدیر شد کاشی به عمل اومد بله بخاطر پارتی و روابط البته برای من خوب شد من فهمیدم طرف اسگل همون روز اول گفتم مهندس من مثل برادرتم هر جا به مشکل خوردی من هستم خلاصه هر جا گیر داره از من می پرسه عوضش اول همه به من وام داد مرخصی می گیرم واسه پسرم هیچی نمیگه 😂😂😂