امروز فهمیدم 30 درصد فقط بچه های ایثار گر و .....سهمیه دارن برا آزمون
اون وقت منم شبانه روز مطالعه کنم ...ناامید نیستم نگاهم به آسمونه خداس ..میدونم دست خدا بالای دستا هس ولی دلخورم ...بخدا شبا که همه خخوابن من بیدارم دارم مطالعه میکنم😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه تا بوده همین بوده، زمان کنکور ما تعداد سهمیه ای ها بیشتر هم بود. ولی من بهشون فکر نمی کردم چون جز اعصاب خوردی هیچ فایده ای نداشت. شما هم فکر نکن چون سودی برای شما نداره. فقط انگیزه کم می کنه و دلسردی میاره.
فعلا بساط همینه بخون قبول شی خلاص شی ایشالا. راهش فقط همینه
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خانم عذر خواهی می کنم یکی از دلایل درس خوندن همه ما از بچگی این لقب هاست باید یه فرقی بین این طفلک ب ...
عزبزم منم دانش اموز و دانشجوی همین مملکتم و با سهمیه ازاد رفتم بخدا. منم شبای زیادی درس خوندم و بیدار بودم. خب که چی؟ وقتی قرار نیس با حرف ما چیزی عوض بشه بهتره الکی وقت نذاریم و این وقتو صرف تلاش بیشتر کنیم
ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
ما شرکتمون پنج تا مدیر عضو هئیت مدیره داره پنج تا که یکی مدیر عامل میشه پارسال که مدیر رفت یکی رو آوردن جا کردن تو هئیت مدیره یارو فرق اسپیس و بک اسپیس رو نمی دونست بعد همین جوری هم مدیر شد کاشی به عمل اومد بله بخاطر پارتی و روابط البته برای من خوب شد من فهمیدم طرف اسگل همون روز اول گفتم مهندس من مثل برادرتم هر جا به مشکل خوردی من هستم خلاصه هر جا گیر داره از من می پرسه عوضش اول همه به من وام داد مرخصی می گیرم واسه پسرم هیچی نمیگه 😂😂😂