2777
2789
عنوان

مادرشوهررر

613 بازدید | 31 پست

چند روز پیش خونش بودم صحبت میکردن با جاریم درمورد عروسی پیش رو که فامیل مادرشوهرمه . بحث سر لبلس پوشیدن بود منم به مادرشوهر گفتم من همیشه بهترین لباس رو پوشیدم تو مراسما و سعی کردم بهترین باشم یهو گف کجا لابد تو مراسما فامیلا یا دوستا خودت مراسم مارو ندیدم بپوشی یا نمیای.... بهم برخورد ...اون لحظه جواب ندادم نمیدونمچرا ...الان چکنم بنظرتون میخام نرم کلا عروسی رو

اللهم الرزقنا همان ک میدانی..🤲🤲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه نپوشیدی و نرفتی نباید بهت بربخوره

نرفته باشه هم دهنشو ببنده سکوت کنه منم سر یه حرف اینجوری که گفتن ماکه ندیدیم تو خونه ما کار کنی دیگه هر مرگیشون شد کار نمیکنم و نمیرم چون قبلا میرفتم هفته ای یبار و هر کاری داشتن باهم انجام میدادیم الان سه ماهی یبار فوقش یه ظرف شام میشورم

خب چرا اخه این حرفو زده؟خیلی زشت بوده حرفش واقعا.

خب حق داری که ناراحت بشی ولی بیشتر از خودت ناراحت باش چون نتونستی بپرسی ازش که چرا این حرفو زدین؟منظورتون چی بود؟میشه بیشتر توصیح بدی تا بفهمم که کجا لباس بد تنم بوده؟

باید همونجا ازش میپرسیدی تا سوتفاهما حل بشه.

حالا هم حتما لباس خوب بپوش و برو و همونجا هم بگو لباسم چطوره؟ من همیشه سعی کردم لباسام خوب و قابل قبول باشه ان روز شما یه چیزی کفتین که برام جای سوال شد.ببین چی میگه

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

نرفته باشه هم دهنشو ببنده سکوت کنه منم سر یه حرف اینجوری که گفتن ماکه ندیدیم تو خونه ما کار کنی دیگه ...

تو این مورد اصلش هم همینه که کاری انجام ندی

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید