2777
2789
عنوان

مادرشوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 31 پست
خب چرا اخه این حرفو زده؟خیلی زشت بوده حرفش واقعا.خب حق داری که ناراحت بشی ولی بیشتر از خودت ناراحت ب ...

ممنونم اما من شعور مادرشوهرم رو در این حد نمیبینم مادرشوهری که دوروز قبلش من خونه فامیلاش بودم و بعد دوروز میگه تو با من جایی نمیای دیگه چت توقعی داری حتی یه بار که میگف جایی نمیای سه چهار نمونه مثال زدم همون لحظه سکوت کردو حرف رو گردوند پس نمیشه لزوما گفت همه ادما با صحبت به نتیجه واحد میرسن ...خودش سال تا سال لباس نمیخره عمه عروسه یه آرایشگاه نمیره بعد به من میگه تو لباس خوب بپوش

اللهم الرزقنا همان ک میدانی..🤲🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا اخه این حرفو زده؟خیلی زشت بوده حرفش واقعا.خب حق داری که ناراحت بشی ولی بیشتر از خودت ناراحت ب ...

خودشو کوچیک میکنه این کار کنه

بره بگه لباسم خوبه؟؟؟

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

میخوای حرفش ثابت بشه؟

وقتی چه بری چه نری میگن نمیای با ما پس چه رفتنی من چهل و هشت ساعت قبل اون حرف باهاش رفتم خونه فامیلش عیادت بعد چهل و هشت ساعت میکه تو با من یا جایی نمیای یا بیای لباست خوب نیس

خودشو کوچیک میکنه این کار کنه بره بگه لباسم خوبه؟؟؟

با حالت تیکه انداختن بگه کوچیک نمیشه.

حالا هر کسی طرفشو بهتر میشناسه.شاید واسه یکی جواب باشه واسه یکی پرروترش کنه.

مادرشوهره اسی انگار سابقه داره چون تو کامنت بعدیش گفته هنیشه تکرار میکنه این حرفا رو.

اینجور مواقع باید بی تفاوتی کنی و مهم نباشه براش اصلا و زندگیشو کنه 😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

حق داری

چهل و هشت ساعت قبلش باهاش عیادت فامیلش بودم اما همچنان میگع نمیای ..یه بار قبلا هم گفت با من نمیای همونجا چهار جای اخیر رو مثال زدم فوری حرف رو گردوند

نری ک میگن حتما حرفی ک زدم بهش راس بوده و درس دفعه بعدی بدتر میگم بهش هبمزنور با همین روندی ک از اینجحا شروع شده اعتماد ب نفستو صفر میکنه

برو ی خرج هنگفتی بزار رو دست شوهرت

از عروس عروس تر شو😂👌ن شوخی کردم برو بنظرم خیلی شیک ب خودت برس

با حالت تیکه انداختن بگه کوچیک نمیشه.حالا هر کسی طرفشو بهتر میشناسه.شاید واسه یکی جواب باشه واسه یکی ...

اره عزیزم تو تیکه سابقه داره دنیا جایی باهاش برم از نظرش من جایی نمیرم چون همه جا نمیرم یا حد و مرز نگه میدارم با فامیلاش

نری ک میگن حتما حرفی ک زدم بهش راس بوده و درس دفعه بعدی بدتر میگم بهش هبمزنور با همین روندی ک از این ...

عزیزم شوهرم از لحاظ مالی دستش خالیه نمیتونم واقعا فشار بیارم سختیش تو زندگی خودمه مگه مربضم بخاطر فامیلای مادرشوهر یاوه گو زندگی خودمرم بذارم تو فشار مالی ...نرفتن حرص میده مادرشوعرمو زیییاااد

با حالت تیکه انداختن بگه کوچیک نمیشه.حالا هر کسی طرفشو بهتر میشناسه.شاید واسه یکی جواب باشه واسه یکی ...

درسته

مادرشوهر زبونش ماره کلا

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..