2777
2789
عنوان

فقط سکوت....

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 26 پست
منم مث تواعصابم ازاین بی عدالتیاخورده ولی ماهم تاخداروداریم غمی نداریم توهمه تلاشتوکن باقیشم بسپارب ...

عدالت خدا شکی در اون نیست ..دلخوریم اینه وکالت 125 نفر شیراز میگیرن 80 نفر با سهمیه فقط نزدیک 40 نفر آزاد

ما شرکتمون پنج تا مدیر عضو هئیت مدیره داره پنج تا که یکی مدیر عامل میشه پارسال که مدیر رفت یکی رو آو ...

خوش بحالتون ...هی ناامید نشدم ولی این عدالت علی که میگن نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه کنکوری نیستم بدبختی ..وکالت امتحان دارم ..اونم 80 نفر با سهمیه فقط نزدیک 40 نفر آزاد😐

ایشالا شما جزو یکی از همون قبولی های بدون سهمیه میشی.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عدالت خدا شکی در اون نیست ..دلخوریم اینه وکالت 125 نفر شیراز میگیرن 80 نفر با سهمیه فقط نزدیک 40 نفر ...

دخترعموی خودم پارسال رشته علوم قضاوت واسه ارشدرتبش شد۲

اون دانشگاهی که مدنظرش بودقبول نشدچون  سهمیه داراروبردن این بارتبه تک رقمیش افتادیه دانشگاه پاین تر

عزبزم منم دانش اموز و دانشجوی همین مملکتم و با سهمیه ازاد رفتم بخدا. منم شبای زیادی درس خوندم و بیدا ...

خدا خیرت بده ولی این طفلک الان حالش بده ما باید دل داری بدیم پوش کنیمش

دخترعموی خودم پارسال رشته علوم قضاوت واسه ارشدرتبش شد۲ اون دانشگاهی که مدنظرش بودقبول نشدچون  ...

چقدر سخته واقعا 

میشه این دو دوست عزیزمون صدا کنی ..مال من تک نمیشه

خدا خیرت بده ولی این طفلک الان حالش بده ما باید دل داری بدیم پوش کنیمش

چ لوس‌... منم این شبا رو گذروندم... ادم باید متکی به تلاش خودش باشه نه سهمیه. تلاش کافی باشه نتیجه میده. من یه لحظه هم به سهمیه بقیه فکر نکردم. اخرشم ارشد خودم 22 شد رتبم و رفتم بهشتی....

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر