2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

105 بازدید | 15 پست

خانما من یک هفته قبل از موعدم موقع دستمال کشی یکم رگه خون قهوه ای و صورتی دیدم ولی دیگه امروز موعدمه نشدم و ندیدم...اقدامم...ممکنه لانه گزینی بوده باشه؟کسی تجربه داره؟حساسیت سینه، خستگی، تغییر خلق، اشتهای زیاد هم از علائمم هست فعلا ولی علائم پریود خییییییلی خفیف و گذرا دارم.

همه دنیا بخوانو تو بگی نه، نخوانو تو بگی آره تمومه...همین که اولو آخر تو هستیبه محتاج تو، محتاجی، حرومه....

بله ممکنه بزار چندروز بگذره بی بی چک بزن

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا منم ۳ روز از موعد پریودم گذشته و لکه بینی داشتم از روز اول تا دیروز خیلی جزئی ولی دفعه پیش ک باردار بودم از اولش لکه بینی گرفتم با درد خیلی زیاد ک متاسفانه از بین رفت ولی اصن درد ندارم این سری

نمیدونم والا منم ۳ روز از موعد پریودم گذشته و لکه بینی داشتم از روز اول تا دیروز خیلی جزئی ولی دفعه ...

من اون حالت درد زیاد و سقطو ۹ سال پیش داشتم قبل از پسرم

همه دنیا بخوانو تو بگی نه، نخوانو تو بگی آره تمومه...همین که اولو آخر تو هستیبه محتاج تو، محتاجی، حرومه....
فعلا برا علائم خیلی زوده اما اون لک ممکنه لانه گزینی بوره باشه

همین دیگه اگه دستمال نمیکشیدم اصلا متوجه اونم نمیشدم ولی گرسنگی شدید دارم

بله ممکنه بزار چندروز بگذره بی بی چک بزن

یک هفته دیگه خوبه بی بی بذارم؟دوشنبه هفته بعدی

یک هفته دیگه خوبه بی بی بذارم؟دوشنبه هفته بعدی

بله ی هفته دیگه بزار اگه میتونی صبرکن ده روز بگذره آزمایش بده انشالله مبارکه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

بله ی هفته دیگه بزار اگه میتونی صبرکن ده روز بگذره آزمایش بده انشالله مبارکه

دعا کن برام راشید جون❤️🔥🌹♥️پناه برخدا

صبر میکنم این چیزا دست خداست عجله کاری پیش نمیبره

من اون حالت درد زیاد و سقطو ۹ سال پیش داشتم قبل از پسرم

از اول بارداری درد داشتی ؟ من سری پیش مردم از درد یکمم بتام رفت بالا ولی خارج رحم بود حالا بعد از ۳ ماه رابطه پرخطرم نداشتم نمیدونم ممکنه باردار باشم دوباره چون پریودام منظممم بود دقیق سر تایم میشدم دکترم اون سری گفت لکه بینیه برای لانه گزینی هم میتونسته باشه

از اول بارداری درد داشتی ؟ من سری پیش مردم از درد یکمم بتام رفت بالا ولی خارج رحم بود حالا بعد از ۳ ...

آره از اول به درد بدی زیر دلم داشتم بتا هم کم بالا میرفت که هفت هفته سقط شد، دیگه کلا تصمیم نداشتم که پنج سال بعدش پسرمو باردار شدم الان نزدیک ۴ سالشه

آره از اول به درد بدی زیر دلم داشتم بتا هم کم بالا میرفت که هفت هفته سقط شد، دیگه کلا تصمیم نداشتم ک ...

ای جانم خدا حفظش کنه عزیزم

من بچه اولم بود دیگه ام بچه ندارم ۳۴ سالمم هست خداکنه باردار باشم

ای جانم خدا حفظش کنه عزیزم من بچه اولم بود دیگه ام بچه ندارم ۳۴ سالمم هست خداکنه باردار باشم

منم اون بچه اولم بود...فداتشم توکلت بخدا باشه....فقط میتونی از اون بخوای خودش در زمان درست بهمون میده منتها ما عجولیم