2777
2789
عنوان

شوهرم

264 بازدید | 5 پست

شوهرم با باجناقش چند ماهه قهرن و هیچ کدوم جاضر نیستن کوتاه بیان و این وسط من وخواهرم داریم اذیت میشیم و‌ تحت فشاریم شوهر خواهرم با اینکه ۹ سال از شوهرم بزرگتره عین بچه ها رفتار میکنه از وقتی قهر کردن به خواهرم اجازه نمیده جایی که سوهر منه بمونه و‌میگه حتی خونه مامانت بوذی اون داشت میومد تو برگزد که روبه رو نشی همیشه به‌ خواهرم میگفت نمیخوام شوهرم بفهمه که یادبگیره که متاسفانه انقدر تایلو بوذ فهمید کلا خواهرم و من همو فقط یه زوز تو هفته خونه مامانم میبینبم خونه ما هم چون به مامانم نزدبکه شوهرم بعد کارش اونجا باشم میاد خونه مامانم هر بارم خواسته بیاد خواهرم رفته از اینجا فهمیده و‌ناراحت شده و همش میگه از خواهرت ناراحتم که حاضر نیست به من سلام بکنه و یه چند بار گفته تو هم شوهزشو بیینی سلام نمیکتی منم از زیر جواب در میرم و گفتم من که دیگه بعد دعواتون ندیدمش شوهرم میدونه اون روزی که خواهرمو خونه مامانم میبینم چقدر برام مهمه‌ و سنگ هم از اسمون لیاد من خودمو به اب و اتیش میزنم که برم خونه مامانم دیگه ابن روزا نخوامم برم شوهرم منو میزلره خونه مامانم و خودش به خاطر خواهرم که فهمیده تمیخواد بهش سلام کنه میره حالا فردا همون روزه و‌اینبار شوهر خواهرممم گفته میخواد بیاد سر همین مبدونم به شوهرم بگن اونم هست ممکنه با من دعوا کنه  بحثمون بشه امروز خونه مامانم بودم هنوز بهش نگفتم شوهر خواهرم فردا هست چون هست منم نمیرم ولی چون هنوز به خاطر اخلاقای شوهرم که روز دیدن ما دوتاخواهره و باجناقش میاد ممکمته شاکی بشه و عکس العمل دعوا راه بندازه خونه مامام حرفی نزدم فردا باجناقت خم میاد و فقط گفت خونه مامانت شب بمونیم بهانه اوزدم برگشتیم حالا موندم امشب بهش بگم فردا شوهر خواهرمم هست یا فردا چون تا الان نگفتم میترسم بگم و بگه چرا قایم موسک بازی در میاری و الان میگی کلا اخلاقایی داره حرف باجناقشو بزنم دعوا راه میندازه سر همسن نمیدونم چجوری بهش بگم تهاجمی برخورد نکنه خیلی بده شوهر ادم رفتار و برخوردی داشته باشه که ادم جرات نکنه بهش حرفی بزنه

نرو عزیزم فردا

چطور شوهر خواهرت خواهرتو‌مجاب کرده جواب سلام شوهرتو نده توهم اونجا نرو وقتی اون هست احترام همسرتو حفظ کن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم راستشو بخوای گیج شدم نفهمیدم یه جاهایی رو 

ولی در کل

اگر شما توی این موارد که شوهرتون انثدر حساسه و میدونه شما هم حساس هستین به خواستش احترام بگذارید

بسیااااار جایگاه خودتونو پیش شوهرتون بالا مییرید

بعد از این که چند بار این کار رو تکرار کنید و شوهرتون مطمئن بشه که خواسته هاش احترام میگذارید 

کم کم اونم به خواسته هاط شما احترام مسگذاره و قبول میکنه

از یه بزرگتر بخوایین واسطه گری کنه