2777
2789
طولانیع؟

دوستای عزیزم ۴۵نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۹شهریور میشه.ممنونم ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم من اتفاقا دیروز چله کسام تموم شد همینطور که استارتر گفتن ساعت گوشیمو دوبار تتظیم کردم که ...

دوستای عزیزم ۴۵نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۹شهریور میشه.ممنونم ازتون

هر چی قسمت باشه

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
منم هستم بهم بگید از کی شروع میشه

@صباجووووووووووووون          نفر۲۹ @؟shahla       &nbs ...

سلام.اسی جون.انشاءالله یادداشت میکنم که بخونم حتما.انشاءالله حاجتروایی هممون.به حق ولایت مولاعلی.یه یاعلی میگیم وآغازمیکنیم.

همه اسماها رو تایپک کن پشت سرهم تا شات بگیرم اسمشون یادمون نره 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

زمان پریودی چی؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.