2821
2789

منم هستم

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@سپیده8272      نفراول          @liiiyana    ...

دوستای عزیزم ۴۴نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۸ شهریور میشه.ممنونم ازتون

@amirezaa       نفر ششم @حریرابریشم           ن ...

دوستای عزیزم ۴۶نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۳۰شهریور میشه.ممنونم ازتون

2823
2791
2779
2792