2777
2789
@آرزوشکوه           نفریازدهم @greftar        ...

دوستای عزیزم ۴۵نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۹شهریور میشه.ممنونم ازتون

@mamanzari1363            نفرپانزدهم         @پ ...

دوستای عزیزم ۴۵نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۹شهریور میشه.ممنونم ازتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه برام دعا کنی الان باردارباشم

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞

منم میخوام ...دوسه سال پیش هم یکی گذاشته بود این چله رو ...نوبت من نشده حاجت گرفتم انشاله بازم بگیرم

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
@سپیده8272      نفراول          @liiiyana    ...

تصحیح میکنم.دوستای عزیزم ۴۵نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۹شهریور میشه.ممنونم ازتون

@amirezaa       نفر ششم @حریرابریشم           ن ...

تصحیح میکنم.دوستای عزیزم ۴۵نفرشدیم.ازپنج شنبه،شانزدهم مرداد میخونیم.نفرات هم به ترتیب مشخص کردم که بدونید هرشب بعد از دعا ونیت برای سلامتی امام زمان به نیت فردی که نوبتش هست و بعد دیگران بخونید .لطفا قبل و بعد از دعا صلوات بفرستین و با وضو و روی قبله بخونید ساعت بذارین که فراموش نشه و خدای نکرده مدیون افراد تایپیک نشیم.ثوابش رو هم چون این دعا مربوط به پنج تن هست تقدیم میکنیم به پنج تن...اخرین روز هم ۲۹شهریور میشه.ممنونم ازتون