2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
شما مگه استارتری؟؟؟ تاپیک ما!!!!!   سند به نامت کردن مگه...ببخشید که اجازه نگرفتم ازت وارد تا ...

اتفافا استارتر اول بهت گفت عنوان رو نگاه کن غیرمستقیم گفت برو بیرون حس میکنم یا خودت کنکوری هستی یا تو این اموزشگاهای کنکور کار میکنی و الانم داری وظیفت رو انجام میدی وگرنه دلیلی نداره برای بچه فامیلتون یا همسایتون 1 ساعت تو تاپیکی که همه بهت میگن برو بیرون بمونی

✈🇺🇸
عزیزم رتبه 1 قلمچی موافق تعویقه خلاصه اینکه حتی اونایی که بنظرتون درسخون هستن هم نظرشون ممکنه با چیز ...

درسته ولی کاش خودمونو جای بچه هایی بزاریم که واقعا درس خوندن وتلاش کردن والان روحیه همگی خسته س ...

دولت میتونه این جمعیت کنکوریا رو به چنددسته مختلف تقسیم کنه و تودوره های مختلف با تعدادنفرات کمتری آزمونو برگزار کنه ،نه اینکه عقب بندازه ازکجامعلوم وضعیت ناشناخته و نامعلوم کرونا ازاین بدتر نشه...

متاسفانه توکشورما آینده ی جونامون فقط به همین کنکور بستگی داره مثل جاهای دیگه نیست که بخوای از طریق کارای دیگه بغیراز درسخوندن بجایی رسید ‌...درهرصورت برای همگی آرزوی موفقیت میکنم ان شاءالله حق بچه هایی که ازجون ودل مایه گذاشتن واسه درس وتلاش کردن ضایع نشه

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من ببین... من که با شما دشمنی ندارم...بحث من اینه که آیا فکرشو کردید اگه تعویق بشه ممکنه ظرفیت ...

عزیزم داداش شما ک تاپه پس نگران نباش

به هر کس که مینگرم در شکایت است!                        در حیرتم لذت دنیا به کام کیست؟🌻🌈🌸

این ترازای خواهر منه ولی به خاطر بیماریش نمیتونه ازمون بده تازه سال سومشم هست حالا به نظرتون انصافه یه سال دیگه بمونه پشت کنکور

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
اتفافا استارتر اول بهت گفت عنوان رو نگاه کن غیرمستقیم گفت برو بیرون حس میکنم یا خودت کنکوری هستی یا ...

همه جا از این جور ادما هست تو تاپیک منم طرف اومده تاپیک اولم ک ی کار کرد ترکید باز تاپیک زدم اومدم با بقیه دعوا  راه میندازه بهش میگم برو بیرون نی نی یار هم تگ میکنه صد بار پشت سرهم از ظهر تاالان نشسته خودش تنها تو تاپیک هی نی نی یارو تگ میکنه هدفش اینه تاپیک فقط بترکه مخالف تعویق بود منم قفل کردم دیگه

اینکه بعضی ها میگن چون  پاییز شرایط بدتر میشه الان باید #کنکور بگیریم تموم شه بره ،مثل این می مونه که بگن فرزندشما بر اثر بیماری تا یک ماه بیشتر زنده نمی مونه ، شماهم بگی حالا که بعدا قرار بمیری دیگه بهت غذا نمیدم ، همین الان بمیر !!! 

#تعویق_تمام_کنکورها #سلامت_دانشجو

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
تو یه تاپیکی که همه تعویق میخان ، اومدی داری رو اعصاب همه راه میری انگار به حرف منه که تعویق بشه یا ...

اعصاب تو با این بهم میریزه؟؟   پس بهتره خودت از تاپیک بری و سلامت اعصابت رو به خطر نندازی!!!!! ببین بیا مسالمت آمیز حرف بزنیم...من حرفم اینه که وقتی بحث تعویق میشه باید بدونید یه وقت گند نزنن به پذیرشها ...اونوقت همه بدبخت میشید حالا ببین...من خودم کنکوری تو خونه داریم دلسوزتون هستم...نگران اینم پذیرش کمتر بشه رتبه های خوب بازم قبول نشن بمونن پشت کنکور