2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست
بخدا وسطای مهر خنک میشه ما پنکه میزنیم ببین دمارو ۴۴ درجه اللانه😔با این گرما چجوری بریم تازه شرجی ه ...

اوووو شرمنده واقعا درکی از اوضاع شما نداشتم

من قبلا موافق۱۰۰درصد برگزاری کنکور بودم

الان ولی موافق تعویقشم با اینکه میدونم بازم از خیلی از خوشیام باید بزنم و بشینم پای درس که مطالبو فراموش نکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوووو شرمنده واقعا درکی از اوضاع شما نداشتم  من قبلا موافق۱۰۰درصد برگزاری کنکور بودم الان ولی ...

بخدا شما ک خیلی خوب خوندین با تست دوره میکنین نمیدونی چقد اینحا گرمه ما با اینهمه لباسو ماسک چیکار کنیم

سلام گلم؛نتیجه چیشد کنکور به تعویق میدفته؟!راستی کنکور مقطع ارشد چی؟!خبر داری؟!موفق باشید استارتر جا ...

سلام ممنونم عزیزم 

نیم ساعت بعد ادامه جلسشونه ایشالا ک معلوم میشه 

بیشتر پافشاریا برای سراسریه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ن عزیزم 7 ب بالا خوبه البته الان ب ترازا نمیشه دقت کرد چون غیر حضوری آزمون و تقلب بسیارر

ولی به نظر من کمه منکه انسانیم تراز 7000. برای قبولی تو رشته های تاپ کمه داداش این خانوم که دیگه تجربیه

✈🇺🇸
چرا باید دانشگاه ظرفیتش پایین بیاد وقتی هنوز دانشجو نگرفتن؟؟؟

خو کلا انگار متوجه نیستین...اونوقت دانشگاه فقط ورودی بهمن دانشجو میگیره و مطمینا تعداد کمتری رو پذیرش میکنه...ولی اگه هم مهر هم بهمن ورودی بگیرن تعداد دانشجوی بیشتری (مثل سالهای قبل) میپذیرن....مطمین باش تعویق بشه اینا میان ظرفیتها رو کاهش میدن براتون اوضاع بدتر میشه با رتبه خوب هم نمیتونید رشته دلخواهتون قبول بشید...مثال بزنم: پارسال رتبه 2000 منطقه یک پزشکی بین الملل آورده ولی امسال اگه فقط ورودی بهمن بگیرن با رتبه 2000 پرستاری هم نمیشه قبول شد

عزیزم رتبه 1 قلمچی موافق تعویقه خلاصه اینکه حتی اونایی که بنظرتون درسخون هستن هم نظرشون ممکنه با چیزی که شما مدنظرتونه متفاوت باشه پس بجای دعوا و قضاوت کردن همدیگه منتظر باشیم و امیدوارم که بهترین تصمیم رو برای جامعه بگیرن چون من خودم دانشجوام اما تجمعات اینجوری قطعا روی اقشار دیگه ی جامعه هم تاثیر میزاره

عزیزم رتبه 1 قلمچی موافق تعویقه خلاصه اینکه حتی اونایی که بنظرتون درسخون هستن هم نظرشون ممکنه با چیز ...

پارسال کنکور دادید شما؟

منم پارسال کنکور دادم 

دلم برا امسالیا میسوزه بنده خدا ها خیلی سردرگمن

ولی به نظر من کمه منکه انسانیم تراز 7000. برای قبولی تو رشته های تاپ کمه داداش این خانوم که دیگه تجر ...

بابا تموم کنید بحث داداش اون خانوم رو،مبارکش باشه ترازش، به ما چه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚