بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اومدید تو تاپیک ما برید خودتون یه تاپیک دیگه بزنید اونجا نظراتتون رو بگید باعث ترکیدن تاپیک ما ...
شما مگه استارتری؟؟؟ تاپیک ما!!!!! سند به نامت کردن مگه...ببخشید که اجازه نگرفتم ازت وارد تاپیک شدم ...بعد این در میزنیم میاییم تاپیک...ماشالله به منطقت
کسایی که خوندن باز میخونن کسایی که نخوندن بازم نمیخونن فقط الکی دارن جون مردمو به خطر میندازن منکه انگیزمو ازدست دادم کاش تیرمیگرفتن حداقل روزی دویست وپنجاه نفرنمیمرد نود نفر میمرد
برگزاری کنکور فاجعه میشه اینو مطمئن باشید من هفته پیش دادم هیج پروتکلی نبود با اینکه دانشگاه تهران بودم!باید کنکورو تعویق بدن تا یک ماه دوهفته قرنطینه کامل کشور تا این بیماری بره و شرایط مساعد تر بشه واقعا از جامعه ای که اینهمه ادم منفعت طلب و بیرحم قراره بسازنش باید ترسید امیدوارم تعویق بشه هم ارشد هم سراسری و امیدوارم کسایی که واقعا لایقن و انسانن بهترین رشته ها و رتبه هارو بیارن❤