2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اومدید تو تاپیک ما برید خودتون یه تاپیک دیگه بزنید اونجا نظراتتون رو بگید باعث ترکیدن تاپیک ما ...

شما مگه استارتری؟؟؟ تاپیک ما!!!!!   سند به نامت کردن مگه...ببخشید که اجازه نگرفتم ازت وارد تاپیک شدم  ...بعد این در میزنیم میاییم تاپیک...ماشالله به منطقت  

عزیزم، دست ما نیست اصلا چرا فکر میکنی ما دور هم جمع شدیم کنکور رو تعویق بندازیم، ما فقط جمع شدیم بب ...

عزیز من ببین... من که با شما دشمنی ندارم...بحث من اینه که آیا فکرشو کردید اگه تعویق بشه ممکنه ظرفیت پذیرش پایین بیاد یا نه  

شما مگه استارتری؟؟؟ تاپیک ما!!!!!   سند به نامت کردن مگه...ببخشید که اجازه نگرفتم ازت وارد تا ...

تو یه تاپیکی که همه تعویق میخان ، اومدی داری رو اعصاب همه راه میری

انگار به حرف منه که تعویق بشه یا نشه

هر تصمیمی خودشون بخان میگیرن

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
چرا اینا مخالفن یا موافق ؟

موافق تعویقن 

چون موافقن پیام فایده نداره پشت ما هستن

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

کسایی که خوندن باز میخونن کسایی که نخوندن بازم نمیخونن فقط الکی دارن جون مردمو به خطر میندازن منکه انگیزمو ازدست دادم کاش تیرمیگرفتن حداقل روزی دویست وپنجاه نفرنمیمرد نود نفر میمرد 

برگزاری کنکور فاجعه میشه اینو مطمئن باشید من هفته پیش دادم هیج پروتکلی نبود با اینکه دانشگاه تهران بودم!باید کنکورو تعویق بدن تا یک ماه دوهفته قرنطینه کامل کشور تا این بیماری بره و شرایط مساعد تر بشه واقعا از جامعه ای که اینهمه ادم منفعت طلب و بیرحم قراره بسازنش باید ترسید امیدوارم تعویق بشه هم ارشد هم سراسری و امیدوارم کسایی که واقعا لایقن و انسانن بهترین رشته ها و رتبه هارو بیارن❤

ژ ژ آ🕊