2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61225 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه فارغ التحصیل شدن؟ شوهر من یکساله داره درس میخونه هیچ جا نرفتیم مرخصی گرفته بیشتر از صبح تا شب د ...

دقیقا ماهم همینطور 

امسال به اضافه یه سال از اینترنیش 

یعنی من تفریحم فقط تا سر کوچه رفتنو خریدهای خونه بوده وگرنه مهمونی و اینا یه دونه نرفتم خیلیییییی خوشحالم داره تموم میشه 

ارزومیکنم بهترین نتیجه رو بگیرن😍😊

من حتی تو خونه جرات ندارم بگم کنکورو عقب بندازن همه ی خونواده بهم حمله ور میشن میگن یه ماهه نیومدیم خونه  بخاطر کنکور شما بزار برگزار شه خلاص شیم نمیگن چطور 4 ساعت بدون خوردن حتی یه قلپ اب از مغزمون کار بکشیم

به امید خدا تو تاریخ 9.9.99 بهترین اتفاق زندگیم اتفاق افتاده

❌ منادی 09143154762  (مخالف)

✅ نادری 09127298418 (موافق)

✅ اسماعیلی 09141231326 (موافق)

❌ ویس کرمی 09132613105 (مخالف)

❌ وحیدی 09123209886 (مخالف)

به مخالف ها بزنگید بگید ۲۱۵ نفر تو ۲۴ ساعت مرده نامسلمان ها ، میخاهین قتلگاه راه بندازین ؟!

به موافق هام بگید که حتما حضور پیدا کنید

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
این حرف خیلی بچه گانه ست حالا چون به اونا یه ظلمی شده ، باید به ما هم بشه؟ کنکور ما تعویق نشه چیزی ...

شما که تحلیلتون در همین حده من هیچ بحثی ندارم جوجه های دبیرستانی برید پفکتونو بخورید اگر از عدالت اجتماعی چیزی  سر در میوردید ک انقدر بی منطق صحبت نمیکردید  آزمونی ک  برگزار شده باید برای همه برگزار بشه چه پنجاه نفر چه میلیونها نفر  من تو خونواده ی خودم بیماری زمینه ای داریم  من هم موافق تعویق بودم ولی الان ک برگزار میشه پس الکی ب دلتون صابون نزنید 

😠لطفا لایک نکنید لطفاااااااا😠
بنطرم ارشد و باید بکنن با سوابق تحصیلی این منصفانه تر هست 

نه عزیم به نظرم اصلا منصفانه نیست من خودم تو یه دانشگاه تیپ یک بودم خیلی تو دانشگاه های سطح پایین با پارتی نمره میگیرن فقط به خاطر مدرکشون حالا به نظرت اینا حقشونه راحت برن دانشگاه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
شما که تحلیلتون در همین حده من هیچ بحثی ندارم جوجه های دبیرستانی برید پفکتونو بخورید اگر از عدالت اج ...

جوجه های دبیرستانی؟؟

چه طرز حرف زدنه، اول برید ادب یاد بگیرید، بعد بیاید صحبت کنیم

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

❌ منادی 09143154762 (مخالف)

✅ نادری 09127298418 (موافق)

✅ اسماعیلی 09141231326 (موافق)

❌ ویس کرمی 09132613105 (مخالف)

❌ وحیدی 09123209886 (مخالف)

به مخالف ها بزنگید بگید ۲۱۵ نفر تو ۲۴ ساعت مرده نامسلمان ها ، میخاهین قتلگاه راه بندازین ؟!

موافق ها نزنگید😐

فقط مخالف ها بچه هااااا

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛